jest tak, że jak nie ma śniegu to wpuszczą nawet w styczniu, a gdy jest śnieg(warunki dla narciarzy dobre)... trudno powiedzieć. Zależy od obsługi. Wczesną wiosną jak zalegał jeszcze śnieg na nartostradzie ale narciarzy już nie było to wpuścili bez problemu.
Ja czasami jeździłem, ale musi być spoko kierowca. Na Żar zawsze jedzie stary ogórek, w którym jest masa miejsca po środku. Była też sytuacja, że kierowca powiedział "jeśli nie jest w pokrowcu to nie jedziesz".
szustaczek mój znajomy mieszka w Kętach, a to całkiem nie daleko, i zdał relację, że śnieg pada i pada, ale go nie ma :P Tak więc napewno będzie duuże błoto, miejscami 2 cm śniegu
ja w sumie tez blisko Międzybrodzia mieszkam i juz wczoraj bylo u mnie 5 cm sniegu, aktualnie to ok. 10 cm ^^
mysle ze na żarze tez będzie snieg
pozdro
szustaczek może i będzie się dało tylko warunki będą prawdopodobnie ciężkie, mieszkam niedaleko i jak u mnie średnio wieje to na Żarze jest wichura. A już nie mówię o śniegu i deszczu. Jak patrzę się przez okno to nie widzę Żaru( a mam bardzo ładny widok na niego), czyli musi tam nieźle padać.
Jak by był mróz to śmigać da się;) ale teraz pewnie będzie tam same błoto....
kuciek40i4 no tak to było :P U mnie w środę w południe wyłączyli prąd, a w czwartek ok. 22.00 włączyli No i dzisiaj tez jest tak, że raz włączają, a raz wyłączają, no a jak ide drogą to poprostu jest masakra