Zdrowie -wstydliwy temat
Ja bym na Twoim miejscu poszedl do urologa, zeby zrobil USG - to bardzo wazne! Sam mialem drobny wypadek, po ktorym musiałem miec zszywaną moszne - naskorek rozcial sie w dwoch miejscach(nie na wylot!) - dwa szwy. Chodzi o to, zeby stosowac profilaktyke, czyli zapobieganie tego, co moze byc, a nie "naprawianie" tego, co juz sie zepsulo - to odnosnie Twoich jajek, jakosci spermy i takich tam:D:D:D Pozdro
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
uff chroscel thx na przyszlosc bede wiedzial hehe od czego co mam :D
a mam takie pytanie jeszcze takie glupie na maxa ale chojhehehe :D
po trzepaniu (sic) albo wiecie, po jebanku... tez macie takie zmarszczki na benku? :PPP
a mam takie pytanie jeszcze takie glupie na maxa ale chojhehehe :D
po trzepaniu (sic) albo wiecie, po jebanku... tez macie takie zmarszczki na benku? :PPP
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
Heh, tez se kiedys wora rozjebałem, tylko bardziej hardcorowo. Robiłem no-footera i przy lądowaniu nie trafiłem na pedały tylko kroczem w siodło, które odpadło i nabiłem sie worem na sztyce. Masakra po prostu była, krew i wogle, nie mogłem nawet wstac z gleby, nie mówiąc juz o chodzeniu, wiec przyjechała po moje zwłoki karetka. W szpitalu mi to zeszyli, w sumie 6 szwów było i 2 tygodnie chodzenia okrakiem. Na szczęście wszystko juz jest wporzo i jaja są sprawne, tylko mi troche krzywo zeszyli i z moszny wystaje mały dżingiel. Pozdro!