Fox 40
Fox 40
Siema. Wie ktoś może czy Fox 40 rc dał by rade w FR jeśli będe dość dużo skakał? I ile mniej więcej kosztuje używka z 2008 roku w BDB stanie?
casperosensei nie masz nic sensownego do wniesienia na forum to się nie odzywaj, jak czytam Twoje posty to aż mi się żal robi, jeszcze chwalenie się linkiem gdzie lecisz dropa bez kasku, żałosne, ciekawe czy jak byś wtedy wyje... i np. rozwalił szczękę też byś się tak chwalił ?

przepraszam za OT ale musiałem
naprawdę jeśli nie masz nić sensownego do napisanie, NIE PISZ a wtedy będzie łatwiej mi oraz innym użytkownikom forumcasperosensei pisze:joł joł joł!!! bawim bawim bawim!!! yeaaaaa jest impraaa daaaawaaaajjj!!!
http://www.pinkbike.com/photo/4105634/

przepraszam za OT ale musiałem

Okej , każdy może mieć własne zdanie. Pytanie tylko skąd Twoje ? Masz jakieś konkretne argumenty ?? Czy tak sobie gadasz bo Cie na niego nie stać np. ?casperosensei pisze:niżli owego "foxa" , który jest tak wielce wychwalany przez wszystkich (osobiście nie popieram takich zachowań)
Mierzyłeś w nim na jakiej wysokości jest mufa suportu ?MAGIK_KRK_PL pisze:http://www.pinkbike.com/photo/4105634/

A to że jeździsz bez kasku , hmm... nie ma czym się chwalić tu trzeba płakać.
-
- Kontakt:
dokładnie takSegatiV pisze:Na moje oko gość ironizował co do tego duro, zachował się adekwatnie dopytania w myśl zasady "Na głupie pytanie głupia odpowiedz"

GG 381005
-
- Kontakt:
co do foxa 40 rc2 to prawda ze jest przeznaczony do dh ale to nie znaczy ze w fr nie daje rady, wystarczy mieć druga twardsza stalową sprężynę i jak masz ochote na fr wsadzasz ją i jazda, trzeba tylko uważać na golenie bo teflon na nich jest naprawde delikatny. miełem 40 i niestety przesiadłem sie na inny widelec(888rc2x wc 2007) i teraz o niczym nie myslę jak o tym co tu zrobic zeby uzbierac na nowe 40 genialny widelec po prostu.
[s]avid elixir R komplet igła 500pln+[b]FOX 40rc2 nowy 3000pln[/b]
hahah, dobre sobie, i co ta twardsza sprężyna ma niby robić ? sprawiać że amor będzie bardziej progresywnywojteqpiotrowski pisze:wystarczy mieć druga twardsza stalową sprężynę i jak masz ochote na fr wsadzasz ją i jazda,

Jak wsadzisz twardszą spręzyne to amor nie będzie wykorzystywał całego skoku i nic wiecej, praca w żadnym stopniu nie będzie pod FR
Fox 40 to amor o bardzo płynnej i liniowej pracy, i średnio sie nadaje do FR
Wiele lepiej sprawdziłby sie jakiś Marcok Najlepiej 888 SL ATA lub 888 rc3
Sell: Rower - Intense M9
-
- Kontakt:
AlanCK a czytać to potrafisz? gdzie napisałem ze stanie sie bardziej progresywny? po prostu bedziesz mniej skoku wykorzystywał i trudniej bedzie go dobic wiec bardziej pod fr. uwarzam ze mit wg którego do fr są potrzebne super progresywne uginacze to bzdura, FR to nie tylko lądowania!
[s]avid elixir R komplet igła 500pln+[b]FOX 40rc2 nowy 3000pln[/b]
No dobra, a ma to jakiś sens kupić fox'a za 4 kafle który nie wykorzystuje całego skokuwojteqpiotrowski pisze:AlanCK a czytać to potrafisz? gdzie napisałem ze stanie sie bardziej progresywny? po prostu bedziesz mniej skoku wykorzystywał

Wg. Twojej filozofii wygląda na to że tak

Sell: Rower - Intense M9