MERIDA - SPRZEDAZ - INFO - SZYBKO
MERIDA - SPRZEDAZ - INFO - SZYBKO
taka rzecz:
merida big air 2oo3
z wymienionymi czesciami:
piasta przod - od grimeci sys. 1 (nierozbieralna, lozyska zdaje sie mechaniczne)
piasta tyl - formula (nie wiem co za model, 195 zl kosztowal, zadny speszyl do dh czy fr to nie jest)
amor - nowiutenki, niejezdzony marzocchi drop-off triple (dwie polki, skok 150 mm)
pedaly - platformy wellgo, cale cro-mo (te czerwone za 60 zeta)
opony - michellin wildgripper DH 2.2 (przod i tyl)
mostek - amoeba zha, 75 mm
siodelko - kona clump bodajze czy jakie tam jest w stinkaczu (z niego siodelko laduje w tym rowerq)
hample - hayes hfx 9 hd '03
przerzutka tyl - LX
sztyca - amoeba
obrecz przod - alex dv 22
lancuch - sram 7.0
reszta oryginalna
ile za to dostane waszym zdaniem?
bez zartow prosze, to dla mnie wazne i pilne bardzo
merida big air 2oo3
z wymienionymi czesciami:
piasta przod - od grimeci sys. 1 (nierozbieralna, lozyska zdaje sie mechaniczne)
piasta tyl - formula (nie wiem co za model, 195 zl kosztowal, zadny speszyl do dh czy fr to nie jest)
amor - nowiutenki, niejezdzony marzocchi drop-off triple (dwie polki, skok 150 mm)
pedaly - platformy wellgo, cale cro-mo (te czerwone za 60 zeta)
opony - michellin wildgripper DH 2.2 (przod i tyl)
mostek - amoeba zha, 75 mm
siodelko - kona clump bodajze czy jakie tam jest w stinkaczu (z niego siodelko laduje w tym rowerq)
hample - hayes hfx 9 hd '03
przerzutka tyl - LX
sztyca - amoeba
obrecz przod - alex dv 22
lancuch - sram 7.0
reszta oryginalna
ile za to dostane waszym zdaniem?
bez zartow prosze, to dla mnie wazne i pilne bardzo
http://bodzio.pinkbike.com/
a teraz qwa prosze mi wytlumaczyc jak to sie stalo, ze mi wyskakiwalo ze nie moge dodac posta tak szybko po poprzednim a jednak te wszystkie posty zostaly dodane? ;/
dobra, nie tlumaczcie tylko odpowiadajcie na pytanie
zeby ulatwic dodam ze tak ze 4000 - 5000 zl bym za to 'cos' chcial... da rade?
dobra, nie tlumaczcie tylko odpowiadajcie na pytanie
zeby ulatwic dodam ze tak ze 4000 - 5000 zl bym za to 'cos' chcial... da rade?
owszem, wlasnie maszynowe lozyska, sory sory sory, popieprzylo mi sie, jakos mi z glowy nazwa wyleciala :DDD
juz mozecie sobie darowac pisanie ile byscie dali, dziekuje za wszystkie SENSOWNE odpowiedzi w ktorych STARALISCIE MI SIE POMOC...
juz wymyslilem sobie jak to sprzedam zeby wiecej kasy wyciagnac :D
a i do Dejv_d3
nie nie kradne a potem sprzedaje tylko bylem zielony jak kupowalem rowerek i sobie takie cos skompletowalem, kosztwalo mnie to niecale osiem tysiecy (5 na rower i 3 na czesci zamienne za te, ktore mi sie rozpadly...) i teraz chce sie tego pozbyc bo sie rozpadnie jak dalej bede 'tego' uzywal - no i nie wiem ile za to wziac zeby ktos to kupil... znaczy nie wiedzialem juz teraz wszystko sobie opracowalem thx papa i wogule...
i szczegolne dzieki dla BimBima - tylko ty odpowiedziales na pytanie zawarte w temacie :)
juz mozecie sobie darowac pisanie ile byscie dali, dziekuje za wszystkie SENSOWNE odpowiedzi w ktorych STARALISCIE MI SIE POMOC...
juz wymyslilem sobie jak to sprzedam zeby wiecej kasy wyciagnac :D
a i do Dejv_d3
nie nie kradne a potem sprzedaje tylko bylem zielony jak kupowalem rowerek i sobie takie cos skompletowalem, kosztwalo mnie to niecale osiem tysiecy (5 na rower i 3 na czesci zamienne za te, ktore mi sie rozpadly...) i teraz chce sie tego pozbyc bo sie rozpadnie jak dalej bede 'tego' uzywal - no i nie wiem ile za to wziac zeby ktos to kupil... znaczy nie wiedzialem juz teraz wszystko sobie opracowalem thx papa i wogule...
i szczegolne dzieki dla BimBima - tylko ty odpowiedziales na pytanie zawarte w temacie :)