Bell Drop vs. Sixsixone Evolution

Sepholie
Kontakt:

Bell Drop vs. Sixsixone Evolution

Post autor: Sepholie »

Witam.
pytanie takie jak w temacie... jaki kask kupić , bell drop czy 661 evolution?
Doradzajcie :)
B3ZRADNY
Kontakt:

Post autor: B3ZRADNY »

Też miałem podobny problem co wybrać, ale wybrałem Dropa i czuję się jakbym jeździł z poduszką na głowie :D Wcześniej miałem jakiś shit z odpinaną szczęką, więc przesiadka znacząca. Kask polecam, bo na prawdę bardzo wygodny ;) Wytrzymałości jeszcze nie testowałem :]
Tolek
Kontakt:

Post autor: Tolek »

Też wybrałem Dropa i jestem bardzo zadowolony. Super wygodny, w miarę lekki, dobra widoczność. Daszek jest bardzo elastyczny i nie ma tej śrubki po środku tak jak evolution, dzięki czemu mniejsze prawdopodobieństwo, że go połamiesz. Miałem już kilka gleb, bardziej i mniej poważnych i nie mam mu nic do zarzucenia. No może poza tym, że jednej gąbki nie da się w pełni wyciągnąć. Wentylacja świetna (no chyba że zakładasz kask zaraz po podprowadzaniu, wtedy możesz sobie "zachuchać" gogle :P) Bierz dropa! ;)
www.happynegro.ownlog.com
www.tolek.pinkbike.com
Sepholie
Kontakt:

Post autor: Sepholie »

dzięki... Sam uważam że drop jest lepszy , ale sie chcialem was poradzić... przesądzone , biore dropa : D
Bigos44
Kontakt:

Post autor: Bigos44 »

Że tak się wtrącę, a czy ten nowy evolution disered (na 2009) ma też 3 śrubki ??
ODPOWIEDZ