bikerman zawsze mozna znalesc okazje ale jest czas kiedy jest wiecej i kiedy jest mniej. Okazji na biki tez w maju szukasz?
spectomo ale mnie wiązania FS nie interesuja Wole sztywne zabawki. Swoja droga zastanawia mnie dlaczego w takim razie mam platformy foruma bodajze ale to z czasów kiedy capstrapów duzo jeszcze nie było
Da__FreaK pamietam, ze kiedys dało sie Chanella titanium Palmera 3klocki ponizej ceny kupić Ale mnie wtedy cięło, ze kasy nie miałem.
Lomek zalezy jak jezdzisz, ja preferuje deski troche nizej niz broda, tak na wysokosci srodka szyi ;p idealnie do FS, mam 183cm i deski 154 i 152 wiec musisz przymierzyc. ;p
Lomek to 170 czy 180? Jak zaczynasz to <155cm Mysle ze jakbys w dobrej cenie jakąs zwinna Freestylową deske 153cm znalazł to byłaby super. Jak przy 175-180cm wzrostu jako dzieciak wazylem tyle co ty to 151cm juz miekka i krotka byla ale to była deska znana z tej własnosci wiec moze nie bedzie zle.
pplaymo Krótsza? Teraz mam ~180cm wzrostu i jestem raczej lekki i na freestylowej 153cm czułem sie super ale na krawedzi stabilnosci. Regularnie jezdze na Frce 156 i jest ideał. Jak robisz masz zamiar czasem sie troche rozpedzic to bym nie ryzykował.
Spaced jak mam zamiar się rozpędzić to wskakuje na narty;) chcę krótszą jako drugą deche do zabawy. Czasem mamy chore pomysły i idziemy na jakiejś polance posypać hopy i śmigamy;)
W tym roku przymierzam się do zjazdu z Żaru przez las:D
ps. przed chwilą sprawdziłem, rąbnęło mi się, mam 156 cm;]
pplaymo przez las = puch to krótka deska bedzie niezle meczyc. Trudniej taka na powierzchni utrzymac Chcesz tylko cos zwrotnego i nie wymagasz mega wysokiego popa to kup jakas ładnie wcieta FRke czy deske do BX.
A narty nigdy mnie nie korciły Zdecydowanie tylko deska.
Spaced hmm ta deska co teraz mam sprawuje się całkiem przyjemnie na puchu;) ale niestety jest dla mnie mecząca przy zabawie dlatego chce kupić drugą, krótszą. Tak jak napisałem powyżej.
Lomek celuj w długość ok 154 lub 156. Powinno być ok. Ale to wyjdzie dopiero w jeździe.
Da się, zapoluj na używki na allegro. Pochodź po komisach, sklepach narciarsko/snowboradowych w okolicy. Ja swój pierwszy zestaw ( decha flow-a + wiązania blax-a z piętką czy jak to się zwie aluminiową, wiązania nówki i do tego dobre buty też nowe kupiłem za 550 ;D)