duncon amstaff czy a ganp p.m która z tych ram jest wytrzymalsza i która bardziej nadaje się do dualu, streetu i bardzo lekkiego dirtu, na której z tych ram robi się łatwiej manuala i bunny hopa?? I jeszcze jedno jakui rozmiar 14 czy 16, a ganga 14,5 czy 16,5 mam 175 cm wzrostu ale mam 14 lat więc jeszcze urosne a chciałbym pare lat pojeździć na tym rowerkU
ja bym bram amstafa, wydaje mi sie ze jest bardziej masywniejszy od aganga i tanszy. ostatnio kumpel sobie zamowil amsta i mialem okazje jezdzic na niej. super ramka, wytrzymala. mimo to ze na zdjeciach na duncanie nie wyglada tak ladnie to na zywo wyglada poprostu super. a co do rozmiaru to raczej 16 jak masz jeszcze troche podrosnac
wiesz co, moze i amstaff nie jest zgorszy ale ja mimo wszystko bym wzial a-ganga. Rama jest juz sprawdzona i do tego co chcesz to sie swietnie nadaje, nie wiem jak z tym modelem amstaffa, al e znam typka ktory polamal starszy model i tak kla na ta rame ze nie chce o niej slyszec:)
ja wlasnie koncze skladanie a ganga 14 pm z obreczami double wide :) jak dla mnie nie do zdarcia :) poprostu wypasik tylko na amora musze dozbierac....ja dorwalem agusia za 450 ze sterami sztyca i gwara do konca roku wiec szukaj okazji !pozdr....
Dzięki za odpowiedzi chyba zdecyduje się na a ganga pm. Ale prosiłbym o wypowiedz osoby która ma a ganga pm i jeżdzi dirt dual czy łatwo sie na nim robi manuale i bunnego?? Troche sie jeszcze zastanawiam bo na stronie authora pisze że to rama do trialu a ja nie chce trialować więc czy ta rama nadaje sie do dualu i streetu??
bież a ganga kuype ludzi na tym jeździ naprawde super ramka 14" oczywiście 16,5 już jest troche duża
spaceman na niej jeździ z reszta sam ją projektował:)
wypas a dc to gówno jakich mało nawt pakietu się nie da wkręcić po ludzku:|