[Polska] "Zgubiona" dawno temu stara V10?

B3ZRADNY
Kontakt:

Post autor: B3ZRADNY »

A ja resztę napisałem na gg. i z mojej strony wygląda wszystko tak jak wyglądać powinno, sprawę pozostawię bez głębszych refleksji, szkoda mojego czasu, mam jedynie nadzieję że nigdy już nie będę miał okazji zainteresować się sprawą i pomóc komuś odzyskać rower, bo widać jak to potem wygląda, chyba teraz powinienem przeprosić lub sam podziękować że mogłem pomóc. Żenujące.

Żegnam;)
kuciek40i4
Kontakt:

Post autor: kuciek40i4 »

haha przecież to jest śmieszne!! Gdyby nie B3ZRADNY to byś nie miał w ogóle bika i to jemu należy się nagroda! Jakiś koleś się przyznał, że kupił za grosze rower warty kilka kloców i to powód żeby dostał nagrodę? :shock:
dziadek_dzidek
Kontakt:

Post autor: dziadek_dzidek »

artur.null- zamurowało Mnie :? Skąd Ty się w ogóle kurwa wziąłeś? Mama Cię znalazła w kapuście? Jak można w ogóle pomyśleć o tak irracjonalnym rozwiązaniu... (ściana) To B3ZRADNY powinien dostać te pieniądze, a facetowi który kupił rower za grosze, możesz najwyżej pomóc na policji, tak żeby nie wsadzili go za paserstwo... No to wywinąłeś chłopakowi niezły numer... możesz być z siebie dumny...
Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

Cala sprawa jest poprostu smieszna, z obu stron, jak mozna pisac ze drugi raz by sie nie pomoglo bo sie nie dostalo nagrody? Stary, Ty dla pieniedzy pomagales?
"Żałosne i typowe dla Polaka." - Stary, typowe dla polaka to sa wlasnie Twoje slowa, ze drugi raz bys nie pomogl. ja bym nawet wstydzil sie publicznie zulic nagrody, trzeba sie cieszyc szczesciem innych. ehh, materialisci.

Chociaz moim zdaniem poszkodowany powinien wykazac sie i jakas nagrode ufundowac.
pozdrawiam
blackdemon
Kontakt:

Post autor: blackdemon »

Lisek-Tm, za pomoc w odzyskaniu zawsze należy się nagroda. Chociaż ten wspomniany 6pak piwa. Trochę zaangażowania wymagała ta akcja.
Swistakbb
Kontakt:

Post autor: Swistakbb »

Czemu to tamten dostał nagrode nierozumiem ale skoro tak sie już stało to B3ZRADNY powinien dostać ten browar w szczególności , że właściciel wiele by na tym sześciopaku nie zbiedniał -.-'

no ale po co to ciągnać B3ZRADNY też raczej nie zamierza sie prosić o głupie piwo
Born to ride , ride to die !
Lisek-Tm
Kontakt:

Post autor: Lisek-Tm »

blackdemon w moim odczuciu tez sie nalezy jakas nagroda dla Bezradnego, ale to kwestia gestu Artura. Chodzilo mi tylko o to co napisal ;p
B3ZRADNY
Kontakt:

Post autor: B3ZRADNY »

Taka wymuszona "nagroda" za wiele mnie nie obchodzi, chociaż prawie jak każdy piwo lubię. Chciałem jedynie zwrócić Waszą uwagę że nie było nawet "dzięki Bezradny", a takie ogólne podziękowania to sobie Artur może wsadzić niestety w du.pę :)

Możecie zamknąć ten temat, kto miał się dowiedzieć że nagrody nie dostałem, ten się dowiedział, a reszcie niech się koła lekko toczą a hamulce słabo hamują.

Elo. do pogadania w innych topicach.
Marcio
Kontakt:

Post autor: Marcio »

Miłym gestem właściciela bika byłoby przekazanie jakiejkolwiek nagrody, natomiast wypisywanie na forum po 5 razy ze nalezy mi sie nagroda jest zalosne.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Marcio milym byloby nie odgrzebywanie tematu sprzed miesiaca.
wszystko co mialo zostac powiedziane zostalo,wiec zamykam.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Zablokowany