[Polska] "Zgubiona" dawno temu stara V10?
A ja resztę napisałem na gg. i z mojej strony wygląda wszystko tak jak wyglądać powinno, sprawę pozostawię bez głębszych refleksji, szkoda mojego czasu, mam jedynie nadzieję że nigdy już nie będę miał okazji zainteresować się sprawą i pomóc komuś odzyskać rower, bo widać jak to potem wygląda, chyba teraz powinienem przeprosić lub sam podziękować że mogłem pomóc. Żenujące.
Żegnam;)
Żegnam;)
http://www.pinkbike.com/photo/6390082/ Wiosenne wygibasy.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
artur.null- zamurowało Mnie
Skąd Ty się w ogóle kurwa wziąłeś? Mama Cię znalazła w kapuście? Jak można w ogóle pomyśleć o tak irracjonalnym rozwiązaniu... (ściana) To B3ZRADNY powinien dostać te pieniądze, a facetowi który kupił rower za grosze, możesz najwyżej pomóc na policji, tak żeby nie wsadzili go za paserstwo... No to wywinąłeś chłopakowi niezły numer... możesz być z siebie dumny...

Cala sprawa jest poprostu smieszna, z obu stron, jak mozna pisac ze drugi raz by sie nie pomoglo bo sie nie dostalo nagrody? Stary, Ty dla pieniedzy pomagales?
"Żałosne i typowe dla Polaka." - Stary, typowe dla polaka to sa wlasnie Twoje slowa, ze drugi raz bys nie pomogl. ja bym nawet wstydzil sie publicznie zulic nagrody, trzeba sie cieszyc szczesciem innych. ehh, materialisci.
Chociaz moim zdaniem poszkodowany powinien wykazac sie i jakas nagrode ufundowac.
pozdrawiam
"Żałosne i typowe dla Polaka." - Stary, typowe dla polaka to sa wlasnie Twoje slowa, ze drugi raz bys nie pomogl. ja bym nawet wstydzil sie publicznie zulic nagrody, trzeba sie cieszyc szczesciem innych. ehh, materialisci.
Chociaz moim zdaniem poszkodowany powinien wykazac sie i jakas nagrode ufundowac.
pozdrawiam
-
- Kontakt:
Taka wymuszona "nagroda" za wiele mnie nie obchodzi, chociaż prawie jak każdy piwo lubię. Chciałem jedynie zwrócić Waszą uwagę że nie było nawet "dzięki Bezradny", a takie ogólne podziękowania to sobie Artur może wsadzić niestety w du.pę 
Możecie zamknąć ten temat, kto miał się dowiedzieć że nagrody nie dostałem, ten się dowiedział, a reszcie niech się koła lekko toczą a hamulce słabo hamują.
Elo. do pogadania w innych topicach.

Możecie zamknąć ten temat, kto miał się dowiedzieć że nagrody nie dostałem, ten się dowiedział, a reszcie niech się koła lekko toczą a hamulce słabo hamują.
Elo. do pogadania w innych topicach.
http://www.pinkbike.com/photo/6390082/ Wiosenne wygibasy.