661 MX-1 stabilizator kolana
661 MX-1 stabilizator kolana
Mam pytanko odnosnie wymienionego w tytule stabilizatora,czy moze mi ktos napisac jak sie w tym jezdzi,czy nie krepuje ruchow? Jak jest z rozmiarem i czy wogole sa jakies rozmiarowki?? No i jak jest z podtrzymywaniem kolana,czy jest ok? Z gory dzieki!
-
- Kontakt:
Jaka miales kontuzje ze potrzeba Ci stabilizatora ? u mnie koleszka, siatkarz zerwal wiezadla krzyzowe kolana. Ortoprda, rehabilitant stwierdzili ze, aby odbudowac i wzmocnic wiezadla na poziomie takim ktory pozwoli mu grac, lepszym rozwiazaniem bedzie po prostu olanie tego stabilizatora, ktory zamiast pomagac, jedynie co to `` uposledza`` miesnie i sciegna ktora maja pracowac, a nie byc jedynie``podtrzymywane`` przez stabilizator.
Nie doczekalm sie konkretnej odpowiedzi na moje pytania ale juz zakupilem stabilizator 661 MX-1 i musze powiedziec ze spelnia on swoje zadanie.Podtrzymuje kolao i pelni funkcje ochronna przed obdarciem kolana i czesci golenia. N a zjazdach to nawet zapominam ze mam go na nodze, jest dosc wygodny i nie krepuje ruchow.W szystko fajnie ale cena to jednak nie jest za niska, w mkbike kosztuje ok 750 zl no ale jezeli sie ma slabsze więzadla to jednak warto!