Dobre sklepy rowerowe w okolichach Łodzi
Dobre sklepy rowerowe w okolichach Łodzi
Jak w temacie... szukam DOBRYCH sklepów rowerowych w Łodzi z miła obsługą.
-
- Kontakt:
GTRowery(ul. Piotrkowska 22, idąc od strony placu wolności po lewej stronie w podwórku, widać szyld "ROWERY, ble ble ble". Polecam. Raczej tanio, ceny w większości do ugadania, serwis świetny. Szczególnie zaplot, centrowanie itp).
Dynamo(ul. Kilińskiego 3, znajdź w internecie. Szyldy Giant itp. Profeska, może nie najtaniej, ale np. odpowietrzałem tam Juicy 5 wszystko super, idealnie, do tego dostałem nowe śrubki, bo mechanik stwierdził, że tamte przykrótkie były. Wszystko dosyć szybko i sprawnie, wyznaczone dokładne godziny odbioru sprzętu itp.).
Jest jeszcze FRShop, ale w sumie nie polecam. Drogawo, a serwis nie najlepszy(ul. Franciszkańska).
Dynamo(ul. Kilińskiego 3, znajdź w internecie. Szyldy Giant itp. Profeska, może nie najtaniej, ale np. odpowietrzałem tam Juicy 5 wszystko super, idealnie, do tego dostałem nowe śrubki, bo mechanik stwierdził, że tamte przykrótkie były. Wszystko dosyć szybko i sprawnie, wyznaczone dokładne godziny odbioru sprzętu itp.).
Jest jeszcze FRShop, ale w sumie nie polecam. Drogawo, a serwis nie najlepszy(ul. Franciszkańska).
[url]http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6456721[/url]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: