RM flatline 08

pasior
Kontakt:

RM flatline 08

Post autor: pasior »

Witam,zastanawiam sie nad RM flatline,szukajka nie dala nic konkretnego w necie tez nie wiele informacji wiec moze znajdzie sie ktos tutaj,kto mial z ta rama do czynienia.Przeznaczenie DH-zawody.Rm bardziej zawsze pod fr byl chyba skierowany ale ten flatline jak widze da sie ladnie ustawic-nisko bb,kat 64 dlatego pytam.Jezdzil ktos na tym?strasznie dlugie te rowery m-ka ma rozstaw 119 ponad mam 186cm i obecnie smigam na biku z rozstawem 117 i jest ok.Jakies informacje wzgledem pracy(preferuje skoczne zawieszenie,nie zapadajace sie),wagi mile widziane.
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

pasior watpie zeby to był mega zywotny rower. Popytaj na nsmb bo to marka z "wybrzeża" ale do dh jak najbardziej tak. Flatline do rower dh, a nie freeridówka. Jak masz mega okazje to bierz ale jak masz inne opcje to szukałbym czegos skoczniejszego i lzejszego.(nie koniecznie przelajtowanego na maxa)
pasior
Kontakt:

Post autor: pasior »

Wlasnie tej zwrotnosci sie boje dluuuuga,z dosyc dlugim wachaczem,musi to byc stabilne ale czy w ciasnych zakretach sobie radzi tez sie zastanawiam.W gre wchodzi jeszcze blindside i tu jestem pewniejszy wlasciwie co do wszystkiego waga,praca,wytrzymalosc,wiec chyba odpuszcze tego rm w dalszych rozwazaniach.Planowalem zlozych rower od zaraz i patrze w dostepnych opcjach,ale moze warto by poczekac.
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

pasior ja bym sobie pozwolil jeszcze na do 2 miechów czekania bo okazje sie trafic moga (np. gieldy na forach uk) a i tak jakos oporowo sie nie najezdzisz przez ten czas.
ODPOWIEDZ