Mam teraz na przodzie Larsena 2.35 guma 60a Maxx Pro a z tylu ta tansza wersje. Tył się już wytarł przód jeszcze daje rade. Mam parę pomysłów, doradźcie który najlepszy ;]
1.Kupić Larsena 2,35 42a na tył
2.Kupić 2 nokiany gazza MX 2,3
3.Maxxisa Miniona 2ply 2,35 z tym że nie weim czy kupić 2xFront czy 1xRear+1xFront
Opony potrzebne do lasu, dużo korzeni ! I mam długą drogę do miejscówki.
Opony do DH Problem..
Najwazniejsze jest to czy przyczepnosc obecnych opon nie byla dla Ciebie za slaba?
Jesli nie, to zainwestuj w komplet opon takich jak masz na przodzie... 42a na dojazdach Ci szybko znikna, chyba ze koniecznie chcesz to tylko na przod. Gazzy czy miniony na dlugich dojazdach tez srednio--- opory toczenia :-/.
Jesli nie, to zainwestuj w komplet opon takich jak masz na przodzie... 42a na dojazdach Ci szybko znikna, chyba ze koniecznie chcesz to tylko na przod. Gazzy czy miniony na dlugich dojazdach tez srednio--- opory toczenia :-/.
http://www.endura.pl
ACextreme Ja na swoim uzzi z minionami 40a jeżdziłęm na miejscówkę 20km i było super
, ale szybciutko znikają, praktycznie w oczach, więc jak kto woli. Jeśli do jazdy na co dzień nie kupuj za miękkich opon. Nokiany daruj sobie od razu, tych larsenów nie znam, ale jeśli masz porównanie do np. nokianów i uważasz że są podobne do odpuść sobie :P i weź Maxxisy <3...
Co do 2xF czy F+R to niestety musisz się sam przekonać, mi strasznie nie pasowały 2xF inni krzyczą że to niebo nie jazda idt. subiektywna opinia.

Co do 2xF czy F+R to niestety musisz się sam przekonać, mi strasznie nie pasowały 2xF inni krzyczą że to niebo nie jazda idt. subiektywna opinia.
-
- Kontakt: