brudne dzieci sida
brudne dzieci sida
mam nadzieje ze sie sid nie obrazi za ten topic, z gory sorry :P
---
a wiec krotka pilka : kto z was ma kawalek wyzej wymienionej kapeli pod tytulem "landryn"?? bardzo mi zalezy na tym kawalku, na serva, przez maila, gg czy cus, bardzo prosze o dostarczenie mi go :P bo w sieci edonkeya nie ma :( tak zeby jak najszybciej to bylo :P
z gory thx dla was :p
--
ps komu to sie jeszcze podoba :p?
---
a wiec krotka pilka : kto z was ma kawalek wyzej wymienionej kapeli pod tytulem "landryn"?? bardzo mi zalezy na tym kawalku, na serva, przez maila, gg czy cus, bardzo prosze o dostarczenie mi go :P bo w sieci edonkeya nie ma :( tak zeby jak najszybciej to bylo :P
z gory thx dla was :p
--
ps komu to sie jeszcze podoba :p?
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
"juz nie lepiej posluchac jakiegos satanic black antichrist metal? :D
polecam miedzy innymi "cannibal corpse" :]"
buaahhahahahahahahahahahaahahhahahahaahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahaha CANNIBAL CORPSE blackiem hahahahahahahahhHAHAHHAHHAHAHAHAHAHHhahA
CANNIBALE graja zajebisty DEAT metal nie black!!!!
Black to m.in. Mayhem, Behemoth, Bathory, Immortal........
polecam miedzy innymi "cannibal corpse" :]"
buaahhahahahahahahahahahaahahhahahahaahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahaha CANNIBAL CORPSE blackiem hahahahahahahahhHAHAHHAHHAHAHAHAHAHHhahA
CANNIBALE graja zajebisty DEAT metal nie black!!!!
Black to m.in. Mayhem, Behemoth, Bathory, Immortal........
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=374157
czszwy ale żeś się zajażył na tą piosenkę dla nie wtajemniczonych można czasem jej pposłuchac na www.ulicznik.net a bzp zaraz może coś napisze bo on dobrze obeznany w tych klimatach jest :D