LOWRIDER BICYCLE

jozekrj
Kontakt:

Post autor: jozekrj »

Tak dla sprostowania JA TEGO NIE SPRZEDAJE a tym bardziej CIAMEK
http://www.s-cam.pl/
Bankier
Kontakt:

Post autor: Bankier »

Mirosławiak,dokladnie,te z pinka wygladaja jak wigry oblepione srebrnym gównem... albo gównem w folii aluminiowej
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

ludzie zajebiste

a popatrzcie na dorado mrd x carbon za 9 000 zł
to tesh jest szpanerskie ??? nie no i hooj że tyle kosztuje jak za tą cene można mieć cały rower ale na widok doraqdo za 9k się spuszczacie
a taki lowrider cena kona shred jest full wypasik sam bym kupił gdyby nie nowy amor :D
A tam
Mirosławiak
Kontakt:

lowrider bicycle

Post autor: Mirosławiak »

morbit
http://www.bikevato.com/images/custom_b ... pper_e.jpg
najbardziej mi się ten laczek podoba...

Bankier - no może nie jak wigry z gównem w aluefie, ale po mojemu są za bardzo JOŁ ! dla takich tede & www.lilmaxso.com .

ja wole ciekawe ( bardziej praktyczne ) konstrukcje - www.jakz.com/page0008.html
SALTO
szweri
Kontakt:

Post autor: szweri »

zeby ramy nie pękały a amory nie dobijały
pedros$
Kontakt:

Post autor: pedros$ »

miroslawiak mozesz mi powiedziec w ktorym miejscu ten rower z twojego link'u jest bardziej praktyczniejszy od tamtych ??
jak dla mnie spoko jezeli ktos nie ma co z kasa zrobic a mu sie takie klimaty podobaja to czemu nie fajny ten chopper atombomb'a
::CZERPMY Z JAZDY JAK NAJWIECEJ PRZYJEMNOSCI::
Pi3tr0
Kontakt:

Post autor: Pi3tr0 »

http://norco.com/bikes/2004bikes/lifestyle.htm BLACK TOP BOMBER
to dopiero fajny rowerek ;)
kq
Kontakt:

Post autor: kq »

RIO VISTA MENS też jest ładny

a jeśli chodzi o pozerstwo czy co tam piszecie, to jak ktoś chce sobie kupić rower, żeby dojeżdzać do pracy, a nie chce wigry3 czy roweru miejskiego, to musi kupować górala, wiem że to dh-zone, ale chyba większość z was zapomniała, że rowerzysta nie równa się automatycznie hardkorowiec z ochraniaczami i fullfacem. Niektórzy chcą po prostu jeździć na rowerze, a jeśli przy okazji można nacieszyć oko czymś niebanalnym (przynajmniej na razie w Polsce) to czemu nie?

Ja widuję multum osób które dojeżdżają do pracy, ci starsi jeżdżą na starych niemieckich czy holenderskich rowerach, a młodsi wiadomo na takich nie będą jeździć bo już nie wypada ;-) Na kolarkach też przecież nie będą przecież jeździć, zostają rowery miejskie, ale nie wszyscy przecież chcą jeździć na rowerze, którego można zgubić jak się zaparkuję obok innych 50...
Bankier
Kontakt:

Post autor: Bankier »

No to zaparkuj taki obok 50 innych,ciekawe jak długo postoi.... Jasne, kazdy chce sie wyróznic z tłumu,ale niestety wiekszosc robi to w wiejski i dosyc tandetny sposób...
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
kq
Kontakt:

Post autor: kq »

eeee tam

a właśnie to jest ciekawy sposób na wyrażenie siebie i zarazem wyróżnienie się w tłumie, lepiej chyba tak niż nalepić sobie tysiąc naklejek na rower i jeździć w oczojebnej bluzie
Mirosławiak
Kontakt:

Post autor: Mirosławiak »

Pedros$

ten - www.jakz.com/page0008.html ,

od tego - http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=294963

1 - jest wygodniejszy,
2 - ma lepsze zawieszenie,
3 - łatwiej utrzymać w czystości

kq - racja
SALTO
Karol85
Kontakt:

Post autor: Karol85 »

fuuuu badziewie jakich mało mi to wogóle nie leży nienawidze czoperów itp.
BLEEEE
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
cielak
Kontakt:

Post autor: cielak »

eeehhhhhh minie tez sie to nie podoba.takie dziwne to.a pozatym to znowu polacy cos sciagaJA od czarnych ze stanow.tego tam w pizdu jezdi.bljjjjjaaaaaaaak
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

kurwa rowery sa zajebiste a co do hh to tak samo jak byscie mowili ze bmx to szpnerskie gowno bo hip hopowcy na nich smigaja .. te rowerki sa zajebiste i jak bede mial nadwyzke pieneidzy to taki kupie ... a co do dresow sluchajacych tedego to jes boski koles ... naprawde badz moim idolem ... ja pitole ... ludzie czy wy naprawde jestescie tacy glupi czy tylko chcecie sie popisac na forum ??
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
blind
Kontakt:

Post autor: blind »

według was jak cos nie jest do skakania ,zjazdy to niej est praktyczne?
buahaha a kolarki?a xc maszynki?według mnie tam amszynka to sliczna robota...nie wyglonda hociarz jak psu z mordy wyjenty rower jak niektóe dirtowe albo dh rowerki :)
to ma styl..jak kadilak..i jezdzi sie tym podobnie..z gracjom..sunie sie po bulwarach..powoli ..z m,uzyczkom w tle....zahodzi słonce..a hrom połyskuje...
jak dla mnie bomba :)
zresztom około 3000 za robote z usa to nie jest wiele..wielie to jest 5000-7000 za amor marcoka..który powinien kosztowac 2000 max..wielie to rama kosztuje rama dh-np. speca-4000 a powinna z 2000...
ja jestem fanem cruisera gianta bo sliczne bydle..no ikony bo te choperki top wypas maszynki..a jezdzi sie na takim czyms zupełnie inaczej :)
a ja dalej niewiem co ma tede wspólnego z drehem????
pragne przypomniec :) ze jezeli hodzi o dresy to wasze kapele tesz lubiom pomykac w dresah..bo w usa som one inaczej traktowane nisz u nas..deftones,korn,machine head...to dresiarze.. :)
tak wienc zmincie swiatopoglond..bo słowo dresiarz straciło sens
peace!!
poluzuj tam gdzie cie ciśnie -hej!!!!!!!-dab und gutek
live fast
die young
Karol85
Kontakt:

blind
Każdy ma swoje gusta. Dla mnie styl ma Karpiel armagedon Brooklyn itp: a nie takie rowery.... Szanuje poglądy innych. Wszyscy sie wypowiadają jakie to śliczne jakie to piękne. Ja mam inne zdanie więce tesz sie wpisałem że by nie było nudno :-D
(w maszykach XC ni sie nie podoba siodełko na maxa w góre ;-P a kolarki czyli jak rozumiem szosówki to jusz wogóle dla mnie n/c heh :-].
Karol85
Kontakt:

A pozatym to ja was nie rozumiem. -Przemooo- czego ty sie tak wkórwiasz jak ktoś ma inne zdanie niź ty?? Ja nie kwestionuje tego że one wam sie podobają??
ODPOWIEDZ