Marzocchi ATA 2009 vs. RS Domain 318 160mm coil.
Marzocchi ATA 2009 vs. RS Domain 318 160mm coil.
Tak jak w temacie.
Proszę o porównanie tych amorków na tle FR.
Ich różnica w cenie to tylko 100 zł na korzyść Marzocchi.
Mazok ma regulację skoku, a Domain nie. Czy to jest aż tak przydatne?
Wiele ludzi również skarży się na Mazoka 55 R, ale czy to się odnosi również do wersji ATA?
Proszę tylko i wyłącznie o porównanie tych amorków pod względem pracy, wytrzymałości i bezawaryjności. Nie przyjmuję innych propozycji, które zostaną przedstawione na forum. Nie jeździłem na żadnym z tych amorów więc będę się stosował do waszych wypowiedzi.
Wielkie dzięki za pomoc.
Tadziuu^
Proszę o porównanie tych amorków na tle FR.
Ich różnica w cenie to tylko 100 zł na korzyść Marzocchi.
Mazok ma regulację skoku, a Domain nie. Czy to jest aż tak przydatne?
Wiele ludzi również skarży się na Mazoka 55 R, ale czy to się odnosi również do wersji ATA?
Proszę tylko i wyłącznie o porównanie tych amorków pod względem pracy, wytrzymałości i bezawaryjności. Nie przyjmuję innych propozycji, które zostaną przedstawione na forum. Nie jeździłem na żadnym z tych amorów więc będę się stosował do waszych wypowiedzi.
Wielkie dzięki za pomoc.
Tadziuu^
http://tadziu-.pinkbike.com/album/2k12-Riding/
-
- Kontakt:
mam domaina 318 U-turn tylko z tego powodu ze smigałem rowniez w dircie i tam przydawał mi sie U-turn z.Jak dla mnie amor dobry nie mam problemow wsyztko jest ok, moja wersja rozni sie od tej co podałes tylko zmiana skoku takze ja moge polecic ci domaina,jak nie smigasz w dircie to mysle ze U-turn nie jest ci tak bardzo potrzebny,jak smigam w DH\FR to w ogole nie urzywam regolacji skoku
http://www.pinkbike.com/photo/7264360/
Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem Rs. domain 318 coil 160 mm.09r.
Śmigam już na nim od sierpnia głównie dh lecz fr też się zdarza.
Polecam w zupełności domaina fajny amorek super można go ustawić pod siebie no i gwarancja.
płynna praca dobre tłumienie ładnie wybiera itp.
Z kolei kolega ma 55 i już było chyba 3 albo 4x na gwarancji raz zapowietrzone tłumiki (czy coś w tym stylu) potem wymiana tłumików następnym razem z kolei dolnych goleni ogółem lipa aczkolwiek teraz nic się z nimi nie dzieje ale praca gorsza niż w domainie.(moim zdaniem)
Śmigam już na nim od sierpnia głównie dh lecz fr też się zdarza.
Polecam w zupełności domaina fajny amorek super można go ustawić pod siebie no i gwarancja.

Z kolei kolega ma 55 i już było chyba 3 albo 4x na gwarancji raz zapowietrzone tłumiki (czy coś w tym stylu) potem wymiana tłumików następnym razem z kolei dolnych goleni ogółem lipa aczkolwiek teraz nic się z nimi nie dzieje ale praca gorsza niż w domainie.(moim zdaniem)