Do wszystkich: Jaki masz damper i sprężynę?
Do wszystkich: Jaki masz damper i sprężynę?
Czesc
To taki maly research,ktory byc moze na poczatku przyszlego sezonu zaowocuje oferta sprezyn ti w normalnych cenach ;).
Pytanie mam do Was takie:
1)jaki masz damper (firma model-np. Fox DHX 5/ Mz Roco/Swinger x6/Cane Creek Double Barrel/RS Vivid,etc)
2)jakiej dlugosci (190/200/216/222/241/267)
3)jakiej twardosci sprezyny uzywasz (jesli masz zamiar zmienic to napisz na jaka)
4)czy jestes zainteresowany kupnem sprezyny tytanowej
5)czy chcialbys miec mozliwosc nabycia kolorowej tytanowej sprezyny?
6)(tylko jesli w 5 tak) w jakim kolorze?
dzieki tym pytaniem zorientuje sie jakich damperow mamy w kraju najwiecej i w jakich proporcjach przygotowac oferte.
Z gory dzieki za odpowiedzi!
To taki maly research,ktory byc moze na poczatku przyszlego sezonu zaowocuje oferta sprezyn ti w normalnych cenach ;).
Pytanie mam do Was takie:
1)jaki masz damper (firma model-np. Fox DHX 5/ Mz Roco/Swinger x6/Cane Creek Double Barrel/RS Vivid,etc)
2)jakiej dlugosci (190/200/216/222/241/267)
3)jakiej twardosci sprezyny uzywasz (jesli masz zamiar zmienic to napisz na jaka)
4)czy jestes zainteresowany kupnem sprezyny tytanowej
5)czy chcialbys miec mozliwosc nabycia kolorowej tytanowej sprezyny?
6)(tylko jesli w 5 tak) w jakim kolorze?
dzieki tym pytaniem zorientuje sie jakich damperow mamy w kraju najwiecej i w jakich proporcjach przygotowac oferte.
Z gory dzieki za odpowiedzi!
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wojteqpiotrowski nie chce zapeszac,bo to zalezy od paru czynnikow,moze uda mi sie jeszcze troche zbic cene...
w kazdym razie na ta chwile cena sprezyny do dampera 241mm wychodzi ok.45% taniej niz nuke proof o takich samych parametrach..to dalej nie jest jakos ultra malo,ale to najtansza oferta nowych sprezyn na rynku.wiem ze niektorzy byli w stanie wylozyc taka kwote za uzywane sprezyny
.
w kazdym razie na ta chwile cena sprezyny do dampera 241mm wychodzi ok.45% taniej niz nuke proof o takich samych parametrach..to dalej nie jest jakos ultra malo,ale to najtansza oferta nowych sprezyn na rynku.wiem ze niektorzy byli w stanie wylozyc taka kwote za uzywane sprezyny

KefirQn poprawione ,dzieki
.
wojteqpiotrowski z bialym niestety jest problem-nie za bardzo jest mozliwosc innego malowania niz proszek,a to niekoniecznie bedzie wytrzymac + nie bedzie tak estetyczne jakbysmy chcieli,wiec obawiam sie ze bialy bedzie nieosiagalny..chyba ze ktos chce na wlasne ryzyko
.

wojteqpiotrowski z bialym niestety jest problem-nie za bardzo jest mozliwosc innego malowania niz proszek,a to niekoniecznie bedzie wytrzymac + nie bedzie tak estetyczne jakbysmy chcieli,wiec obawiam sie ze bialy bedzie nieosiagalny..chyba ze ktos chce na wlasne ryzyko

Jesetm strasznie zawiedziony bo co maja zrobic posiadacze powietrzniakow!!! xD ja tez chce miec kolorowy zbiorniczek !! ;>
1. DHx 5.0 bądź rc4 bo nie mam tak samo sprzętu( daj bóg żeby był to Double barrel)
2. 241
3. 250 chyba zobaczymy
4. No jasne! To na pewno wręcz
5. Jasno zielona
1. DHx 5.0 bądź rc4 bo nie mam tak samo sprzętu( daj bóg żeby był to Double barrel)
2. 241
3. 250 chyba zobaczymy
4. No jasne! To na pewno wręcz
5. Jasno zielona
Karpiel i Duncon to moje zycie
war23 ty liczysz do nowej ramy? Jakim cudem ci 350 wyszło? Tam przeciez 8''skoku jest, a chyba nie jestes ode mnie jakos ciezszy 
A co do mnie to na razie jest air ale bedzie.
1. RC4 (bo kasa na CCDB raczej nie pozwoli)
2. 241
3. 250 albo 300 (jeszcze nie wiem, jaka macie tolerancje błedu? +/-25lbs? Moze w odstepach co 25 mozecie robic?)
4. Tak
5. Tak > Ferrari red/electric red czy dowolny inny ostry czerwony chociaz bez kolorów przezyje i wolalbym mniejsze skoki miedzy wagami.
BTW. Macie z tego samego źródła co Nuke i nizsza marże czy zupelnie inne sprezyny beda?

A co do mnie to na razie jest air ale bedzie.
1. RC4 (bo kasa na CCDB raczej nie pozwoli)
2. 241
3. 250 albo 300 (jeszcze nie wiem, jaka macie tolerancje błedu? +/-25lbs? Moze w odstepach co 25 mozecie robic?)
4. Tak
5. Tak > Ferrari red/electric red czy dowolny inny ostry czerwony chociaz bez kolorów przezyje i wolalbym mniejsze skoki miedzy wagami.
BTW. Macie z tego samego źródła co Nuke i nizsza marże czy zupelnie inne sprezyny beda?

-
- Kontakt: