Marzocchi Junior T 04 - opinie

Pieles_DH
Kontakt:

Marzocchi Junior T 04 - opinie

Post autor: Pieles_DH »

Witam
Chciałbym zapytać doświadczonych bikerów czy opłaca się kupić amortyzator Marzocchi junior z 2004r. Dodaje link gdzie można dowiedzieć się więcej.

http://allegro.pl/item806729991_marzocc ... 88_66.html
ravfr
Kontakt:

Post autor: ravfr »

Wygląda OK , jeżeli stan techniczny jest zgodny z opisem to można brać.
GgG
moderator
Kontakt:

Post autor: GgG »

W pewnym momencie sam miałem go brać, wszystko dokładnie pooglądałem na żywo, pojeździłem, stan w 100% jest opisany w aukcji, nie ma tam żadnej ściemy albo zapominania o czymś "mało ważnym" Za tą cenę jak najbardziej warto.
maxxis
Kontakt:

Post autor: maxxis »

Sprzedaje go Serax z forum tak mi się wydaje co do stanu z fotek to b.dobry .Praca jak za tą kase jest naprawdę dobra .Jak nie masz więcej kasy to bierz bo nie warto sie pakować w tej cenie w nówki typu duro.
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

tak, ta aukcja jest akurat moja (a "słitaśny" nick allegro to zasługa mojej żony :] hehe)
Nie ukrywam nic na temat stanu amortyzatora.

Jedyne co przypomniało mi się po przeczytaniu tego opisu poraz n-ty to to że w starym "oryginalnym" korku, którego zastąpiłem powietrznym brakuje czarnego pokrętła od napreżenia wstępnego. Odpadło kiedyś i zgineło. Popularna to przypadłość tych korków:
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=55838
Za to mając nauczkę drugiemu który został wkręciłem śrubkę od pokrętła na fioletowy locktite (do regulacji), dzięki temu to nie ma prawa się samo odkręcić

BTW:
mam już kupca, ale bez konta allegro, co jest mi nie na rękę za bardzo. Ale jeśli amor się nie sprzeda na tej aukcji to zapewne sprzedam go bez i więcej na allegro się już nie pojawi.
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Post autor: MLYNoBIKER »

SeraaX koteczek1986

Miszcz :D
ODPOWIEDZ