[Wisła -Stożek] 14-15 Listopada
Schodek wez sie juz nie udzielaj bo mi dzilas na nerwy nie pozwalaj sobie tak "nie pyskuj" a co ty ma byc? myslisz ze masz kilka lat wiecej to jest lepszy i wazniejszy? gowno prawda cwaniaczku buhahahaaha Prosze pana prosze pana ANI RAZU TAK NIE POWIEDZIALEM ! juz sobie nie dogadzaj tak chyba pomyliles osoby.. jezu masz taki problem to ci podpisze zdjecie ze to ty zrobiles... ja pier.... ale problem masz czlowieku zenujacy jestes koleszko...
http://www.pinkbike.com/video/154695/ -> film
pit240 śniegu ślady zeszły na luzie, sobota niedziela to dni w których można się pojawiac z rowerem. Wpadaj gdy masz czas i ochote. Faktycznie ostatnie dni były mokre i zaskakujące, taka pora....
danio jaki Ty kozak w pisaniu jesteś ??
spływasz jak deszcz po szybie...
danio jaki Ty kozak w pisaniu jesteś ??
spływasz jak deszcz po szybie...
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
-
- Kontakt:
Tak to czytam i widząc nastawienie do całego świata i wszystkich naokoło "młodego gniewnego" dochodzę do wniosku, że zarząd Czantorii ma rację - po co wpuszczać pomiędzy normalnych ludzi, wpadających na weekend w góry żeby pooglądać w ciszy i spokoju widoczki z wyciągu bandę degeneruchów na rowerach, którzy ledwo co odrastając od ziemi uważają się za panów świata...
Schodek - szacun za postawe i mam nadzieję, że w końcu w ten weekend nic się nie wysypie i dojadę na stożek, bo od dwóch tygodni ostrzę sobie żeby na jazde i ciągle coś wyskakuje...
Schodek - szacun za postawe i mam nadzieję, że w końcu w ten weekend nic się nie wysypie i dojadę na stożek, bo od dwóch tygodni ostrzę sobie żeby na jazde i ciągle coś wyskakuje...

http://losmikelos.pinkbike.com/album/Riding/
-
- Kontakt:
danio jestes pieknym przykladem tego ze jednak wiekszosc mlodych uzytkownikow tutejszego forum jest niewychowanymi bachorami i szczylami. nie pozwalaj sobie tek bo kiedys jak nas wszystkich spotkasz na trasie bedziesz tak spier**lał że ci koła sie pourywaja.
a Wy drogie dzieciaczki tego forum sie pozniej dziwicie ze mowimy o Was ze niewychowani jestescie. podziekujcie temu imbecylowi
a Wy drogie dzieciaczki tego forum sie pozniej dziwicie ze mowimy o Was ze niewychowani jestescie. podziekujcie temu imbecylowi
http://mrshaper.pinkbike.com/
Typ jest chory robi awanture o fotki;/ Kwiat młodzieży Polskiej . szkoda gadać.
'kilka tak więcej ' tak masz racje tylko jakieś 20. Proszę cię pomyśl co mówisz gość niezależne od tego co o nim różne osoby mówią wykonuje kawał dobrej roboty i za to szacunek ciekawe czy ty chciałbyś siedzieć tygodniami w Wiśle i robić trasy.
'kilka tak więcej ' tak masz racje tylko jakieś 20. Proszę cię pomyśl co mówisz gość niezależne od tego co o nim różne osoby mówią wykonuje kawał dobrej roboty i za to szacunek ciekawe czy ty chciałbyś siedzieć tygodniami w Wiśle i robić trasy.
Spokojnie! Nastolatki zanim pomyslą to strzelają!
Nie dajcie sie sprowokować.
Chłopak nie miał racji dostało mu się, napewno wniosek z tego wyciagnie(taką mam nadzieje), moze juz żałuje tego co napisał choc to do tego sie nieprzyzna.
Na trasie dość było błota, które pewnie jeszcze gdzies na sprzecie zalega!
Ten sport jest piękny i z tego czerpmy satysfakcje, i tu trafaiają się tacy którym brak "pokory", sport tego wymaga wbrew pozorom, a juz napewno extrem sport.
Życzę bezpiecznych i owocnych zjazdów, a dzieciaczki niech maja na kogo patrzeć i podziwiać, nie tylko za styl jazdy i wyniki ale i postawę, która będzie godna najwyższych lotów!
Pozdrawiam pokornych i tych niesfornych!
Nie dajcie sie sprowokować.
Chłopak nie miał racji dostało mu się, napewno wniosek z tego wyciagnie(taką mam nadzieje), moze juz żałuje tego co napisał choc to do tego sie nieprzyzna.
Na trasie dość było błota, które pewnie jeszcze gdzies na sprzecie zalega!
Ten sport jest piękny i z tego czerpmy satysfakcje, i tu trafaiają się tacy którym brak "pokory", sport tego wymaga wbrew pozorom, a juz napewno extrem sport.
Życzę bezpiecznych i owocnych zjazdów, a dzieciaczki niech maja na kogo patrzeć i podziwiać, nie tylko za styl jazdy i wyniki ale i postawę, która będzie godna najwyższych lotów!
Pozdrawiam pokornych i tych niesfornych!

konewkaOdrazu nie wychowany i bachor nie znasz mojej sytuacji zyciowej wiec sie nawet na ten temat nie odzywaj,sami wszczynacie dyskusjie wogole nie potrzebna na forum a potem mowicie "NIE PYSKUJ NIE PYSKUJ" a co wy moja mama jestescie.Forum chyba od tego jest zeby wyrazic swoje zdanie i poglady na dany temat wiec ja uwarzam ze wy sie uwarzacie za nie wiem kogo bo ja cos innego napisalem niz chcielibyscie zobaczyc.. starsi to zazwyczaj cwaniakuja przed mlodyszmi wlasnie takimi tekstami " UWARZAJ JAK CIE SPOTKAM NA TRASIE" wiesz co mnie to bawi ze starszy ktory jest niby taki dorosly znirza sie do poziomu 17 latka cwaniaczka.Moim zdaniem powinismy zakonczyc ten temat bo to bez sensu.konewka juz sobie powyzywales? ulzyles sobie? to fajnie pozdrawiam cie serdecznie
do zobaczenia W 2010
ja nie mialem zamiaru nikogo obrazic tutaj no ale sami mnie do tego zmusiliscie atakujac mnie bez powodu... pzdr ! JA ZADNEJ AWANTURY NIE WSTRZYNALEM !!

http://www.pinkbike.com/video/154695/ -> film
danio pisze:ja pier.... ale problem masz czlowieku zenujacy jestes koleszko...
danio pisze:jestes zalosny czlowieku....i sam zes glupi to wlasnie widac ! w dup* wsadzie sobie te zdjecia cha** z berzy !
a później piszesz:danio pisze:miecio000027 zero to ty masz wypisane od urodzenia na czole
danio pisze:ja nie mialem zamiaru nikogo obrazic
danio, dynio czy inne jogurciki tak jesteś wielki... schyl głowę, przyjmij pokutę jak Ci inni piszą i siedź cicho, sam czasami mam niewyparzony język i wdaje się w "głupie" dyskusje ale słucham innych i jestem otwarty na ich argumenty... a u Ciebie burza hormonów.
Po Twoich fotkach widać, że dobrze jeździsz... skup się na tym.
Raport Wisła - pogoda się poprawiła, słońce napiera, temperatury przyjazne, błoto schodzi ale można się spodziewać że do wiosny będzie ślisko i mokro..
Jeślii ktoś ma jeszcze ochotę pośmigać w górach i nie obawia się błota na goglach to Wisła Stożek zaprasza w weekendy od 9 rano do zmroku
Kwatery w dolnej stacji wyciągu i zapewniony transport z dworca PKP przy ich rezerwacji, mała jest szansa że zobaczymy się w szerokim gronie w tym sezonie ale od połowy Kwietnia bardzaszymy na relaksie w okolicy.
Zapraszamy wszystkich, i tych kumatych i tych do wychowania dopiero
Jeślii ktoś ma jeszcze ochotę pośmigać w górach i nie obawia się błota na goglach to Wisła Stożek zaprasza w weekendy od 9 rano do zmroku

Zapraszamy wszystkich, i tych kumatych i tych do wychowania dopiero

danio chłopcze, szkoda marnowania mojego czasu na pisanie z Toba. idz najpierw naucz sie pisac bez błędów oraz popros rodzicow zeby jeszcze raz nauczyli Cie dobrych manier bo narazie jestes totalnym głupkiem. i gów** mnie obchodzi twoja sytuacja, nijak ma sie do tego co sie tu dzieje. spadaj na drzewo.
http://mrshaper.pinkbike.com/
anowi a Ty to chyba musisz placek z jabłkami następnym razem upiec... 
Podpytam się jeszcze...
co sądzicie o karnecie całodziennym ?? w jakiej cenie powinien być ?? jest sens robić taki czy zosytać przy pojedyńczych wyjazdach ??

Podpytam się jeszcze...
co sądzicie o karnecie całodziennym ?? w jakiej cenie powinien być ?? jest sens robić taki czy zosytać przy pojedyńczych wyjazdach ??