Remiza / Salka do wynajecia na 8nastke - Kraków i okolice ?
Remiza / Salka do wynajecia na 8nastke - Kraków i okolice ?
witam, szukam w KRK lub okolicach salki / remizy do wynajecia aby zorganizowac 8nastke, jako ze niewiem za bardzo jak takie cos znalesc chcialbym poprosic osoby posiadajace informacje o lokalizacji czegos takiego, chodzi mi gownie o to aby bylo tanio, wiem ze np w Przybyslawicach koszt to 300 pln, dzwonilem ale powiedzieli ze jest to wynajmowane tylko osoba z danej wsi lub okolicznych.
MAGIK_KRK_PL Stary, to sie robi tak: idziesz do klubu w ktorym chcesz zorganizowac cos takiego i pytasz o cene itp, niektore kluby za darmo cos takiego organizuja. Kluby w jakich kumple organizowali juz jakis czas temu i za darmo mieli to na pewno el sol, stara piekarnia, vinyl. Jeszcze z wlasnego doswiadczenia radze Ci pojsc do Tfojej Starej (szef to bardzo mily gosc) i spokojnie sie z nim dogadasz, PRL tez radze, Tower, Imbir, Loch Ness maly, itp itd. Jak Ci sie nie chce chodzic to mozesz podzwonic.
Jesli jakas fajna ekipa (nie dresy nie hiphopy nie skate nie zelownicy itp) i fajny wiekszy klub bys zalatwil z fajna scena to mozemy zagrac cos u Was :P
Pozdrawiam.
Jesli jakas fajna ekipa (nie dresy nie hiphopy nie skate nie zelownicy itp) i fajny wiekszy klub bys zalatwil z fajna scena to mozemy zagrac cos u Was :P
Pozdrawiam.
MAGIK_KRK_PL Na 50-60 osob to najlepiej idz do Vinylu (batorego) albo Tfojej Starej (grodzka), tam Ci to za darmo zrobia, przy okazji w Krakowie a nie gdzies daleko to i wiecej osob przyjdzie. Z tego co mi mowil Lukasz z TS to On tam robi tylko w tygodniu imprezy, w Vinylu gralismy kiedys w sobote - no a sobota to najlepszy termin ;p