[Góra Kalwaria k. Warszawy] Poszukuje jeżdżących
[Góra Kalwaria k. Warszawy] Poszukuje jeżdżących
Witam poszukuję ludzi jeżdzących w szeroko pojetym kolarstwie grawitacyjnym z okolic Góry Kalwarii tej koło Warszawy. Kontakt przez gie-gie bądź forum.
gg 4620725
gg 4620725
O, witam jednak jest jakis odzew, sprawa wygląda tak na ten sezon to juz raczej skończyłem jazdę. Ale mam propozycję zrobienia jakiejś traski na wiosnę, co ty na to ?? Wogóle to co jeździsz fr/ czy bardziej coś po mieście.
Podstawa to przydałoby się zebrać ludzi bo razem dużo szybciej coś zrobić a tak ostatnio wycinałem krzaki pod trasę i prawie cały dzień poszedł w pizdu.
Bo wsumie ja ludzi z GK nie znam bo mieszkam kawałek od góry Podłęcze.
Jak nadal zainteresowany to odezwij się na gg tak wygodniej się pisze.
Podstawa to przydałoby się zebrać ludzi bo razem dużo szybciej coś zrobić a tak ostatnio wycinałem krzaki pod trasę i prawie cały dzień poszedł w pizdu.
Bo wsumie ja ludzi z GK nie znam bo mieszkam kawałek od góry Podłęcze.
Jak nadal zainteresowany to odezwij się na gg tak wygodniej się pisze.
1 A propo strumyczka to właśnie taki mam plan że traska będzie zaczynała się na górze tam jak wiadukt nad torami potem w zdłuz torów potem hopa nad torami (coś z drewna żeby można było schować gdzieś w krzakach po jeżdzie bo przy torach budować nie można) potem przez strumyczek i dalej w dół w zdłuż strumyka (nawet już chaszcze powycinałem) jest tylko problem z koncem trasy bo trzeba narazie wracać w zdłuż traski bo do asfaltu się nie przedarłem.
2 Co do bunkrów to są jakieś 300m od torów jeden wysoko na skarpie zarośniety krzaczorami że tylko zimą go widać a 2 sa na podmokłym terenie i chyba się zapadły pod ciężarem bo praktycznie tylko dach jednego wystaje a w środku jest wody pod sufit ( i w tym może by coś ciekawego znalazł ale nie da się wejść bo woda cały rok stoi) trzeci chyba w takim samym stanie jest, z tego co wiem to jest jeszcze ujecie wody ale to już chyba pozniejsza budowla.
2 Co do bunkrów to są jakieś 300m od torów jeden wysoko na skarpie zarośniety krzaczorami że tylko zimą go widać a 2 sa na podmokłym terenie i chyba się zapadły pod ciężarem bo praktycznie tylko dach jednego wystaje a w środku jest wody pod sufit ( i w tym może by coś ciekawego znalazł ale nie da się wejść bo woda cały rok stoi) trzeci chyba w takim samym stanie jest, z tego co wiem to jest jeszcze ujecie wody ale to już chyba pozniejsza budowla.