ArthurGreen Alez rozumiem, jezeli chodzi o ata to smigalem na nich w francji z m6 ramka nie jest to plynnosc mega jak to ma rc3 ale za to lekkosc i w sumie mimo problemow( jemu dziwnie sie po zjezdzi sie blokowaly ale tak na chwilke jak bu=y sie powietrze klinowalo :P hahah) ogolnie amorek polecam. Wielki plusem jest latwoc ustawienia twardoscie pod siebie jak to bywa w przypadku powietrznych amorkach )
ArthurGreen czepialem sie wielkiej zajawki na extra skrót, ze to WC to jest cos extra w ATA Troche meczace sie to u marza robi ze skrótami bo za pare lat karte gwarancyjna bedą musieli powiekszyc zeby sie nazwa zmiesciła
Inna sprawa, ze jak czytam niektóre tematy to na prawde gubic sie zaczynam o co chodziło.
Jbl przecież nikt nie kazał Ci nie kupować. Troche dziwne podejście bo potem możesz pukać się w głowę czemu nie spróbowałem jak mogłem... Czy każdy musi mieć Foxa , Boxxa... nie wiem.
miałem podobny dylemat rok temu, ze względu że nie można było dostać 40 w jakiejś przyzwoitej cenie i stanie zdecydowałem się na 888 z zastrzezeniem ze za rok juz napewno bedzie 40. teraz nie widze sensu sprzedawac go i dokladać kase.
pracuje bardzo dobrze, czuły wybiera każdą nierówność, chociaż na początku nie bardzo podobała mi się jego liniowa praca
po paru próbach ustawień osiągnąłem zadowalający efekt
za taką kasę nowy to bym się nie zastanawiał
A co powiecie na to ze Schodzi powietrze z jednej komory ?? Jest na to jakiś sposób by było OK ?.Ogólnie mi się podoba jego praca ale po jedno dniowym zjeździe schodzi powietrze ;/
Marcin_DH pisze:
A co powiecie na to ze Schodzi powietrze z jednej komory ??
To samo było w rocznikach 07 czyli anologicznych z rc2x
Czy jest? NIe wiem.. Podobno kiedy nierówno nabijesz komory to tak się dzieje.. Więc nie jesteś pierwszy z tym przypadkiem i nie pierwszy niewiedzący jak to rozwiązać..
Zapobiegawczo od 2 lat odradzam airy marza..
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl