elo,
mam pytanko.Dalem to do sprzetu bo to na temat sprzetu jest.Czy ciezko jest dokupic normalna polke do 888rc?Ile moze kosztowac płaska polka risse do 888rc.Bo chcialbym kupic 888 ale maja one plaska polke.Chcialbym ja sprzedac i kupic normalna.
pewien nie jestem, ale standardowa półka raczej nie będzie pasowała z dolną risse.
Za to chętnych na wymianę swoich standardowych na zestawi risse pewnie znajdziesz wielu
Właściwie to po co chcesz zmieniać?
ja nie chce wymiany.Hehe.Ja chcialbym ja sprzedac i kupic normalna.Chce ja sprzedac bo 1200 to dla mnie troche duzo a chcialbym miec 888rc a nie wazne z jaka polka.Ile moge za taka polke wyciagnac(risse)?
odpowie ktos jeszcze.Bo kolega sie chce wymienic plaskie za normalne z doplata ale nie wiem ile plaskie sa warte.
kodziajak chcesz tańszych 888 to szukaj bez tych pólek, kupować tylko po to drożej żeby sprzedać półki to bezsens. I przy okazji wystaw to na giełdę, bo za dużo już tutaj paDło słowo "sprzedam".
moze nie jestem obiektywny bo ja te 888 sprzedaje,ale plaskie polki marcocha ze znacznymi sladami uzywania sprzedaje normalnie po 250-300zl.nie widze powodu dla ktorego te mialy by byc mniej warte-wprost przeciwnie.
kodzia Znasz ceny nowych to pomyśl trochę, przeanalizuj w jakim są stanie, ile jeżdżone, weź pod uwagę, że jest po sezonie i ci wyjdzie cena używanych.
Matko no ...