2010 nowy OMEN Vigo race frame
2010 nowy OMEN Vigo race frame
za niedlugo wyjdzie nowa rama OMEN. troche cierpliwosci i bedzie oficjalne info
OMENRACING
-
- Kontakt:
ArthurGreen na focie jest proto. Obecnie rama bedzie troche inaczej wygladac,oraz lekko zmienione geo. Bedzie jezdzilo kilku znanych zawodnikow na niej wiec sezon zapowiada sie calkiem ciekawie. Nie nabijam sobie licznika z zalozonymi tematami, wiec komentarze tego typu sa troche ... mialem co innego na mysli.
OMENRACING
czyli jej nie ma jeszcze w ogóle w realnym świecie ? jest tylko projekt ? sory ale daj jakieś konkrety Proszę bo naprawdę jestem ciekawy.W końcu nie patrząc następna Polska produkcja warta uwagi !Anałana pisze:Obecnie rama bedzie troche inaczej wygladac,oraz lekko zmienione geo.
Części rowerowe na sell: smietana.dh@gmail.com Pisz czego szukasz :)
inq a co z przednim wahaczem 
Ogólnie jestem zdania tego samego co KefirQn ... ten temat jest bez sensu. Gdyby nie zdjęcie (nieaktualne) Artura to wogóle nie byłoby wiadomo o co chodzi. Jestem za umieszczaniem newsów popartych konkretnymi danymi. Co za tym idzie topik zamykam.
Anałana na konkrety czekam z niecierpliwością

Ogólnie jestem zdania tego samego co KefirQn ... ten temat jest bez sensu. Gdyby nie zdjęcie (nieaktualne) Artura to wogóle nie byłoby wiadomo o co chodzi. Jestem za umieszczaniem newsów popartych konkretnymi danymi. Co za tym idzie topik zamykam.
Anałana na konkrety czekam z niecierpliwością

Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!