Hurtownia rowerów
Hurtownia rowerów
mam pytanie gdzie jest hurtownia rowerów giant scott, i części rock shox shimano suntour hurtownia w pobliżu poznania i wrocławia
dobrze by było gdyby miały strone internetową.
A gdybym chciał kupicw USA opłaca mi sięczy nie .
dobrze by było gdyby miały strone internetową.
A gdybym chciał kupicw USA opłaca mi sięczy nie .
-
- Kontakt:
nie do konca rozumiem o co Ci chodzi? Co znaczy hurtownia? Nie ma czegos takiego jak hurtownia w/w marek. Sa zazwyczaj dystrybutorzy, ktorzy wspolpracuja ze sklepami dostarczajac im towar. Czesto od dystrybutora sam nic nie kupisz nie majac sklepu rowerowego.
Co do USA, Twoje pytanie jest bardzo nieprecyzyjne, jak i caly watek.
Prosze zmien tresc zapytania aby bylo wiadomo o co chodzi albo temat bedzie musial zostac usuniety.
Co do USA, Twoje pytanie jest bardzo nieprecyzyjne, jak i caly watek.
Prosze zmien tresc zapytania aby bylo wiadomo o co chodzi albo temat bedzie musial zostac usuniety.
http://www.endura.pl
-
- Kontakt:
dh54 tak to by kazdy z nas chcial
nie ma tak dobrze niestety..jak chcesz kupowac od dystrybutora po niskiej cenie to otworz sklep rowerowy
jakby kazdy z nas mogl sobie jechac do dystrybutora albo jak ty to nazywasz hurtowni i kupil sobie co chcial po cenie dystrybutora to sklepy rowerowe w tym kraju by nie istnialy.
zreszta tak jest nie tylko z czesciami do rowerow ale tez samochodow i wszystkich innych urzadzen. poprostu takie sa prawa rynku.

zreszta tak jest nie tylko z czesciami do rowerow ale tez samochodow i wszystkich innych urzadzen. poprostu takie sa prawa rynku.
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645