Miałem taki sam dylemat kilka dni temu... gdzieś tam w necie wyszperałem, że jakość Hope'a się trochę pogarsza. Nawet jeśli to nieprawda, dla bezpieczeństwa wybrałem Nuke Proof'y, na których temat negatywnych opinii nie znalazłem
Tym niemniej, niech się wypowiedzą posiadacze
mnie pękła wewnętrzna oska w Hopie pro II 150/12. dokładnie na poł poszla za lozyskiem. Jest to blad konstrukcyjny, bo przejscie do cieniowania jest zrobione "na ostro" i wlasnie w tymmiejscu pekło. Znajomy tokarz dorobiła bardziej mięsitą oske i poki co gra juz drugi sezon.
Z pytań i ciekawostek:
Jak Hope'a nie ma problemu kupić nówkę w Polsce tak gdzie kupić Nuke'a? Czy tylko jesteśmy skazani na sprowadzanie części z zagranicy?!
tak poza lepszoscią techniczną //....obsługa klienta w hope stoji na tak wysokim poziomie ze oja pierd.... kiedys napisałem od picu o zapadki... za 3 dni dostałem 3 zapadki z 3 springami o wart 15 F nawet za przesyłkę nie placiłem ////...nie wim czy jest tak gdzzie indziej..
Od przyszłego tygodnia każdy produkt z nuke'a kupisz w http://www.hadronsport.com, towar bedzie od ręki. Ceny zbliżone do cen w uk. Zależne będą od kursu walut (niestety/stety). Pełna oferta z cenami pojawi się po weekendzie.
Proszę nie brać tego jako kryptoreklamę odpowiadam na zadane pytanie. Zwłaszcza, że jako jedyni będziemy mieć nukeproof'a w Polsce.