Odchudzanie roweru

Pablo666
Kontakt:

Post autor: Pablo666 »

pupcuch
1.Przeczytaj jeszcze raz ten temat i bedziesz wiedzial jaki Novatec, ew jak Cie ta odp nie odpowiada uzyj szukajki, bo wiele o piastach bło, jest i bedzie pisane.

2.Nie ma sie co pakowac w NS z kasetą. Novatec/Chosen to bedzie najlepsza opcja. 4 maszyny i wszystko sie ladnie trzyma i kreci.

3. Sprawdz poczte.
pupcuch
Kontakt:

Post autor: pupcuch »

ej mam takie pytanko skąd można by wziąc przelotke\redukcje czy coś takiego ze do piasty na QR20 można dać amorek na QR9??
http://pupcuch.pinkbike.com/
[S] Hayes 9 przód BB5 tył
[K] Avid Juicy 7 tył
Irion
Kontakt:

Post autor: Irion »

Novatec ma taka piaste w swojej forecie. Wystarczy przejzec allegro...
pupcuch
Kontakt:

Post autor: pupcuch »

Czyli set koła hope/novatec/chosen + dt + mavic ex 721 byłby good ?? wyjdzie koło 350-400 za koło nie ?? mavicy 721 są tylko na rowerowym ?
http://pupcuch.pinkbike.com/
[S] Hayes 9 przód BB5 tył
[K] Avid Juicy 7 tył
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

Jeśli chciałbyś złożyć oba koła na Hope'ach, Ex721 i Dt Championach to masz półtorej kafla z głowy nie licząc opon i dętek.
Więc celuj w coś na miarę Twoich możliwości. O Mavici w Harfie pytaj albo w naszym sklepie, może na jakiś rabacik się załapiesz.
XxSPARDAxX
Kontakt:

Post autor: XxSPARDAxX »

korby na shimano hone pedały na na jakieś vp superlekkie albo prodigy tinkie winkie ja swoje koła zbudowałem na single trackach i są mega lekkie a piasty bop dętki można zmienić amorka na powietrznego jakiegoś to zaoszczędzisz nawet 1 kg stery na jakieś dobre maszyny (te są niezniszczalne co masz ale ciężkie) przerzutkę na sore zmień bo alivio ma wózek długi wazy więcej niż sora i jest mało precyzyjna kasetę na sram jakomś albo jeśli masz dostep do sklepu który sponsoruje kolarzy zapytaj o używany set kaseta łańcuch na 9/10 biegów i ujmij 1/2 pierwsze żeby mieć 8
Gdzie kończy się szkolna fizyka zaczyna się FreeRide !
rafimax
Kontakt:

Post autor: rafimax »

szukaj okazji już po raz kolejny to pisze, ja kupiłem koło na hope pro 2 +dt champion+ mavic ex729 za 550zł czyli koło warte sporo za małą kasę.
najlepsza metoda to śledzić allegro ile tylko się da i nie podejmować pochopnych decyzji.
Takie jest moje zdanie na ten temat
No ride... No Life...
ODPOWIEDZ