Opinie na temat Cane corso
Opinie na temat Cane corso
Witam Duncon ma promocję dla młodych riderów, ja już jednak nie łapie się na tą promocję ale dali mi dość atrakcyjną cenę na ramę z damperem swinger x6. Więc mam parę pytań odnośnie do samej ramki jak jest z wytrzymałością, i czy łapie za szybko luzów.
I czy jeśli by mi coś pękło w ramie,to jak jest z gwarancją, długo trzeba czekać, na rozpatrzenie wniosku ?????? I jaka jest według was dobra cena za ramę, piastę tylną, i damper. Nie podam ceny za ile ja ją będę brał, bo chcę zobaczyć czy cena na jaką jestem z nimi umówiony jest atrakcyjna :)
I czy jeśli by mi coś pękło w ramie,to jak jest z gwarancją, długo trzeba czekać, na rozpatrzenie wniosku ?????? I jaka jest według was dobra cena za ramę, piastę tylną, i damper. Nie podam ceny za ile ja ją będę brał, bo chcę zobaczyć czy cena na jaką jestem z nimi umówiony jest atrakcyjna :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
piotrex całe szczęście ze tylko tym i jest to taki malutenki detaleczek, ogólnie nowe cc zrobiło sie w zjazdowa ramkę, jest niska, kąty do dh, chodź mimo tego polecam z niskimi amorkami, lecz np boxxer pasuje idealnie, pracuje ładnie, trochę na tym smigalem i nie miałem zastrzeżeń .
Karpiel i Duncon to moje zycie
Katuję przeszło rok z powietrznym damperem ... śladu pęknięć brak a rama trochu w tym roku widziała .
Podstawowe różnice między starą a nową cane ?
- mniejsza waga ( około 400g )
- nowa geometria + zdrowo obniżona puszka supportu
- poprawione wykonanie
- nieco lepsza praca
- bardziej ażurowa konstrukcja ale mimo to wytrzymalsza ( stare cc miałem 2 z czego jedno pękło w 12 miejscach - w krakowie widziała to nie jedna osoba ... ale mimo to rama się nie przełamała )
- nieco lepszy lecz nadal niedopracowany system przelotek
- zamknięte haki ( to w stosunku do rocznika 07, bo ta po lifcie miała już owe ...zresztą odkąd zacząłem jeździć na pierwszej cc to już o tym mówiłem w dunconie by zrobić )
- lepiej wzmocniona główka
- lepszej jakości łożyska ( albo lepsza partia... ) jak dla mnie
Rama generalnie zacna i mogę polecić .. mój rower w konfigu na zimę waży 15.9kg z 66rc2x ... dużo ? Inna kwestia, że konkurencja nie śpi ...
Podstawowe różnice między starą a nową cane ?
- mniejsza waga ( około 400g )
- nowa geometria + zdrowo obniżona puszka supportu
- poprawione wykonanie
- nieco lepsza praca
- bardziej ażurowa konstrukcja ale mimo to wytrzymalsza ( stare cc miałem 2 z czego jedno pękło w 12 miejscach - w krakowie widziała to nie jedna osoba ... ale mimo to rama się nie przełamała )
- nieco lepszy lecz nadal niedopracowany system przelotek
- zamknięte haki ( to w stosunku do rocznika 07, bo ta po lifcie miała już owe ...zresztą odkąd zacząłem jeździć na pierwszej cc to już o tym mówiłem w dunconie by zrobić )
- lepiej wzmocniona główka
- lepszej jakości łożyska ( albo lepsza partia... ) jak dla mnie
Rama generalnie zacna i mogę polecić .. mój rower w konfigu na zimę waży 15.9kg z 66rc2x ... dużo ? Inna kwestia, że konkurencja nie śpi ...
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...