Kramon vs reszta swiata

wfl
Kontakt:

Post autor: wfl »

Pablo666 odpie*dol się, co ?

Kramonowi można zarzucić dużo, ale na **** osobny temat na ogólnopolskim forum?

Nie dość, że śmietnik, to wychodzi tutaj jaki z kogo burak.
bamix71
Kontakt:

Post autor: bamix71 »

Panowie idą świeta...dajcie Sobie siana!co do Kramona to niech jezdzi na czym chce(ma)...pod choinke dla Niego zrzuta na słownik ortagraficzny :mrgreen:
Peace i Rowerowych Świąt :wink:
Radix
Kramon
Kontakt:

Post autor: Kramon »

Pablo666 "mozna jezdzic na Rowerze po torze MX i nazywac to "letkim" DH/FR.. "
Czy wy skończyliście czytać na słowie 2 tory motocrosowe? i potem przewa i letkim dh/fr? Bartycka i stara miłosna to 2 najlepsze miejscówki w warszawie jeśli chodzi o FR/DH nie są zajebiste dlatego nazywam je lite. Co do torów motocrossowych to lubie sobie po nich pośmigać, wyrabia sie na nich nawet dobrą kondyche mam blisko domu to se śmigam proste kurwa. Pozatym na takim torze jest fajnie jak wjedziesz na Wybicie i potem zjedziesz i mocno dokręcisz to z drugiego wybicia da sie nawet skoczyć pozatym fajnie tam jest można pogadać z kimś od MX

Co do tak zwanego przez was "błyskania mądrością". To równie dobże ja moge wasze posty komentować. Każdy mówi to co wie. Poto są doświadczeni userzy na forum żeby korygować ewentualne idiotyzmy. Pisze z błedami bo nieużywam FF ani opery ani IE ani chroma, a wklejać każdy post na googla czy do worda mi sie niechce, nad ortografią pracuje jest to moja pięta achilesowa.
wróżka_amelia pisze:Kramon napisał:
-kone stinky.

Naprawde super, że masz kone stinky.
też się ciesze jakbyś troche czytała ze zrozumieniem to byś zauwarzyła że post wyrzej typ sie pytał na jakim rowerze jezdziłem, inteligencją niegrzeszysz.
wróżka_amelia
Kontakt:

Post autor: wróżka_amelia »

Kramon napisał:
też się ciesze jakbyś troche czytała ze zrozumieniem to byś zauwarzyła że post wyrzej typ sie pytał na jakim rowerze jezdziłem, inteligencją niegrzeszysz.

...odezwał się inteligentny...
Kramon
Kontakt:

wróżka_amelia, ja jestem inteligetny? nic takiego niepisałem powiedziałem tylko że czytasz bez zrozumienia czy co? niewiem kurwa no post wyrzej pyta sie typek na czym śmigam odpowiadam a ty kurwa sie czepiasz.
Driver
Kontakt:

Post autor: Driver »

Tak to juz u nas jest, ze jeden cos powie a reszta bezmozgo powtarza i mysli ze jest fajna

moze faktycznie kramon nie blyszczy mysleniem na tym forum, ale jak dla mnie to on wcale nie wyroznia sie z tlumu
Pure Freeride
blackdemon
Kontakt:

Post autor: blackdemon »

Kramon pisze:Pisze z błedami bo nieużywam FF ani opery ani IE ani chroma, a wklejać każdy post na googla czy do worda mi sie niechce, nad ortografią pracuje jest to moja pięta achilesowa.
No wlasnie widac jak pracujesz.. Tacy jak ty to powinni w podstawowkach siedziec i przestac byc smierdzacymi leniami. Jak ci sie nie chce to nie pisz postow, bo wiekszosc z nas nie ma ochoty czytac bledow na bledzie.
Kramon pisze:jak wjedziesz na Wybicie i potem zjedziesz i mocno dokręcisz to z drugiego wybicia da sie nawet skoczyć
Wow, ile lotu? 0,5-2m? Masz chociaz licencje pilota do tak odleglych lotow?
XXX
Kontakt:

Post autor: XXX »

Czesto ludzie na forum pisza ze nasze forum schodzi na psy i poziom jest coraz nizszy przez dzieci neostrady, a ten temat jaki ma cel? podnosi poziom forum? Wedlug mnie napewno nie i taki temat to zachowanie rodem z podstawowki albo gimnazjum jak ktos pisze dlugopisem na lawce ze ktos jest pedalem albo cos w tym stylu.
Skoro Kramon jest przez wielu nazywany czlowiekiem niedouczonym bo popelnia bledy ort. to po takim temacie sadzicie ze jego zalozyciel jest czlowiekiem wyksztalconym? bo mi sie wydaje ze ten temat to zagranie lekko przegiete i nie dlatego ze Kramonowi bedzie z tego powodu bardzo bardzo smutno tylko dlatego ze takie zakladanie tematu o kims zeby go obgadac i nawrzucac to troche dziecinada.
Ciagle kazdy pisze w roznych tematach "temat z dupy" a czasem wcale tak do konca nie jest, ale ten temat to nawet z dupy chyba nie jest.
Moze teraz zaczniemy wszyscy zakladac sobie tematy o jakims uzytkowniku forum i wszyscy mu dojebiemy na forum. Potem on zalozy tematy o nas i tez bedziemy na siebie nawzajem jechac.
A co do tematu Kramona o systemie KERS to bardzo ciekawy moim zdaniem bo wczesniej nie slyszalem zeby ktos to w rowerze stosowal. A i o ogolnym dzialaniu tego w F1 tez sie dowiedzialem dzieki temu tematowi.

SeraaX jak Kramon ci tak bardzo przeszkadza na forum to zablokuj mu konto a nie rob takiej lipy a zwlaszcza samemu sobie, no chyba ze lubisz jak cie tak ludzie postrzegaja jak po tym temacie.
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
wróżka_amelia
Kontakt:

Kramon
Japa leszczu!
Od kiedy my kuwa na "ty" jesteśmy? Od dziś jest panie Krzysku!
war23
Kontakt:

Post autor: war23 »

Nie rozumiem tematu, jak wiadomo ludzie są rożni, nie myślę tutaj o jakiś ,,downach,, ale niektórzy są bardziej bądź mniej inteligentni, nie widzę sensu zakładać taki temat i wypowiadać się w nim w jakikolwiek sposób, chłopak robi błędy ortograficzne ii tu się pytam co z tego?? I tak polowa z was nie widzi go w pierwszej chwili a większość jak bym napisał ,,duepa,, to przeczyta to jako dupa, sorki ale temat z duepy ii nie widzę sensu go kontynuować, ale wracając, co kogo obchodzi czy on śmiga w dh czy w fr, nie was to, na tyle jest wolny internet ze pozwala na wyrażanie opinii ludzi którzy nawet nie zdawają sobie sprawy o czym piszą. Możesz mieć kone stinky, krossa panicka, intensa M6, jeździć w DH w fr lub nawet xc na takim rowerze, gdzie ktokolwiek chce, jego sprawa, na pewno nikt nie ma prawa sie do tego przyczepić lub nawet próbować zmienić to :)
Karpiel i Duncon to moje zycie
Kramon
Kontakt:

blackdemon pisze:No wlasnie widac jak pracujesz.. Tacy jak ty to powinni w podstawowkach siedziec i przestac byc smierdzacymi leniami. Jak ci sie nie chce to nie pisz postow, bo wiekszosc z nas nie ma ochoty czytac bledow na bledzie.
Hmm masz racje z tym lenistwem, ale zamiast tego pisze codziennie jedno dyktando i wydaje mi się że to szybszy sposub jednakrze cierpią użytkownicy tego forum.
blackdemon pisze:Wow, ile lotu? 0,5-2m? Masz chociaz licencje pilota do tak odleglych lotow?
A co to ma do znaczenia? a może inaczej co znaczy to "z wybicia da sie nawet skoczyć", to stwierdzenie raczej niemówi o jakiś lotach niewiadomo gdzie ale otym że da sie wyskoczyć i cośtam sobie skiknąć. Bo połowa twierdzi że na MX nieda sie jezdzić przecież ojej toż to dla full crosów jest, a boje się.

Chciałbym podziękować też wszystkim tym którzy twierdzą iż SeraaX postąpił źle jednakże macie racje ale nie dokońca, pisał on domnie wiele PM otym żebym niepisał głupot i nieudzielał sie w każdym temacie to też uczyniłem udzielam się tam gdzie wiem lub coś moge pomuc, nad ortografią pracuje. Co do ciebie SeraaX hymnn jeśli uznajesz to za kare to sie mylisz sam miałem załorzyć podobny temat w którym to "podyskutuję sobie z userami na mój temat" wyprzedziłeś mnie i nadałeś tytuł kramon vs reszta świata. Gdy zobaczyłem ten topic w off topicu to wybuchłem śmiechem.

Prośba do all, jeśli zrobiłem jakiś błąd to pod postem napisz poprostu //kram: wróć!!!. A nie offtop robisz jaki to ja głupi jestem, możesz se to pisać ja mam na to wyje.. , a innym userom to tylko przeszkadza bo zaniża poziom tego forum oraz zaśmieca je.
Rumak14
Kontakt:

Post autor: Rumak14 »

wróżka_amelia Bez stresu na lajcie i spokojnie !!! można grzeczniej powiedzieć ... chociaż z tym zakładaniem tematu o jakimś użytkowniku i wrzucaniu na niego to zdeczka przesada moim zdaniem
Marcio
Kontakt:

Post autor: Marcio »

Taki temat nie powinien sie pojawic zwlaszcza w wykonaniu moda. Niezmienia to jednak faktu, ze to co wypisuje Kramon jest kompletna porazką. 90% jego postow jest offtopem bo nie ma zielonego pojecia o danym temacie.

Kramon przed kliknieciem przycisku "Wyslij" powinienes 5 razy sprawdzic swoj post, bo moze nie wiesz jak ciezko jest czytac to co piszesz. Dodatkowo zaczalbys starac sie nie uzywac zwrotow z jezyka potocznego w wypowiedziach pisemnych, poniewaz to juz jest masakra.
pixo
Kontakt:

Post autor: pixo »

imo mod powinien zakonczyc a nie rozpoczynac tzw flamewar.. do kogo by on nie byl skierowany, co ma na celu ten temat? sadze ze poprostu ten temat powinien przestac istnieć :) pozdrawiam
www.mudserwis.com
wróżka_amelia
Kontakt:

Rumak14
Oj nie kochany, oj nie. W Polsce mieszkamy i mówimy po polsku, więc należy pisać po polsku. A to co ten człowiek odstawia to jest cyrk.
Kramon
Kontakt:

Marcio pisze:Taki temat nie powinien sie pojawic zwlaszcza w wykonaniu moda. Niezmienia to jednak faktu, ze to co wypisuje Kramon jest kompletna porazką. 90% jego postow jest offtopem bo nie ma zielonego pojecia o danym temacie.
przesadzasz tak było na początku teraz wypowiadam sie zawsze na temat.

wróżka moja wina że niewiem nie zauwarzyłaś czy nieogarniasz tego? przyczepiłaś się do byle gówna i zrobiłaś z siebie idotke..
wróżka_amelia
Kontakt:

Kramon
Kurwa, jeszcze raz nazwiesz mnie w rodzaju żeńskim to Ci w tej Warszawie wytłumaczę co i jak!
Kramon
Kontakt:

Wróżka u wybacz stary sory ale po nicku myślałem że... sory.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Zapraszam do jechania sobie w PW,natomiast na forum prosze takich tematow nie zakladac.
a Kramon prosze o DUZO BARDZIEJ przemyslane wypowiedzi i zwracanie wiekszej uwagi na gramatyke.
Zamykam.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Zablokowany