Dofinansowanie dla klubu studenckiegio ?
Dofinansowanie dla klubu studenckiegio ?
Witam wszystkich. ostatnio razem z moim tatem myslimy nad otwarciem klubu studenckiego z dobra muzyka, itp w Lublinie. moje pytanie jest nastepujace: czy istnieje sposob aby otrzymac jakiekolwiek dofinansowanie z uni i gdzie moge o cos takiego zapytac ? jak dobrze kazdy sie domysla trzeba wychylic strasznie duze pieniadze i chociaz tę małą częśc byloby dobrze zaoszczedzic :) pozdrawiam klub mialby znajdowac sie w centrum miasta. nie jest nastawiony na duze zyski chociaz przyznam ze chcialbym aby dalo sie wyżyc z niego :)
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9975294 rower na czesci !
w tym momencie dotacje z funduchu rozwoju regionalnego sa zakonczone. Mogles dostac 18-40tys zl lub nawet 40% wartosi inwestycji, w zaleznosci od tego z jakiego tytulu i gdzie skladasz wniosek.
Poza tym wydaje mi sie ze ktos komu nie chcialo wpisac sie w google "dotacja na firme" "dotacja eu"... nie ma szans na nic.
Nie wiem co sie ostatnio dzieje z tym forum...
Pozdro!
Poza tym wydaje mi sie ze ktos komu nie chcialo wpisac sie w google "dotacja na firme" "dotacja eu"... nie ma szans na nic.
Nie wiem co sie ostatnio dzieje z tym forum...
Pozdro!