Zostawiłem go na dosłownie ponad 1 minutę , stał przed wejściem na lodowisko na ulicy Nadbrzeżnej w Nowy Sączu. Pytałem to nikt nic nie widział słyszał choć 4 tam widziało ale do 4 drechów nie wyjadę z gębą, jeden obywatel(który był na przystanku) i widział mnie wcześniej na rowerze powiedział że złodziej pojechał w stronę Skate Parku i tam niestety ślady na śniegu się skończyły. Bardzo długo na niego zbierałem dokładałem i wszystko poszło na marne. Niestety mam za swoje ;(
Rama:DC Pitbull 14cali (na tym trójkącie przy główce jest przyklejoną czerwoną taśmą izolacyjną dętka także rama miała srebrny hak!))
Amor:Manitou Sherman Slider Plus 170mm ( na prawej goleni na górze nie ma korka)
Hamulce: przód Formula Oro K18 203mm tył:180mm(hydrauliki)
Kierownica:Syncros Bulk 2014 wznios 50mm
Stery:Octane One Warp I (białe)
mostek: Dartmoor Warbird
Gripy: author (z lewej stronu urwała się koncówka przez co widać kawałek kierownicy)
Sztyca: Da Bomb Mortar
zacisk sztycy:Futura
Siodło:Mrs Selle for DH (tylko tyle napisane na nim było)
Koła:przód:opona Nokian Gazza NBX All Mountain 26x2.5 SWA Obręcz MTX39(posiada 2 naklejki "DIRT, STREET") , sprychy DT czarne , piasta Dartmoor Dee-Froce
tył;opona Schwalbe Big Betty 26x2.4 Dartmoor Blizard (ma małe wgniecenie!), szprychy DT czarne z czerwonymi nyplami ,piasta Shimano m475
korba:Dartmoot El-Toro (krzywa jest zębatka)
Pedały: VP 559 SI (srebne , nowe)
łańcuch:KMC K710 (srebny)
kaseta:reduktor na single speed'a Bop (9na1)
suport: Dartmoor Hard Bar
Na główce:Dakine ,logo Marzocchi i 2 malutkie naklejki bo były przetarcia
Z lewej strony przy główce były naklejki Adio, DC, przy suporcie Majesty , Desperados i ADIO. Tylny trójkąt : Earthworks , logo Etnies, www.duncon.com , HAYES i Majesty.
Z prawej stronie było: logo Marzocchi a na tylnym trójkącie jest owinięte dętką!)
Także po obydwu stronach napisy DC Pitbull (w literkach B jest białe tło).
Bardzo proszę o pomoc!

http://img85.imageshack.us/gal.php?g=zdjcie0855s.jpg