Co sądzicie o Giant DH-Comp 2004
Co sądzicie o Giant DH-Comp 2004
Siemka iestem ciekaw czy to dobry rower za tą cene a że iestem lekko zielony w tym temacie to pytam sie was bo wy doświadczeńi bikerzy napewno wiecie
DUNCON IS THE BEST!!!
http://www.giant-bicycle.com/pl/030.000 ... odel=10012 macie linka a cenapodana nizej
rower fajny i w dodatku z wykonaniem giantow nie ma porblemow bo sa dobrze wykonanae (nie to co foes czy intense ale jest dobrze)
rower fajny i w dodatku z wykonaniem giantow nie ma porblemow bo sa dobrze wykonanae (nie to co foes czy intense ale jest dobrze)
wskaz mi prosze rame ktora nie ma tendencji do pekania gdy sie ja katuje (bo chyba tak mozna tylko nazwac skakanie z duzych wysokosci)
bierz rower, polecam - ze swojej sztuki jestem bardzo zadowolony (2003), tylko pamietaj ze trzeba dbac o to (szczegolnie system zaiweszenia, bo moze porbowac sie rozkrecac)
poza tym nie ma w tym sezonie problemow z dostaniem sie do dampera, wszelka regulacja na rurze glownej ramy
bierz rower, polecam - ze swojej sztuki jestem bardzo zadowolony (2003), tylko pamietaj ze trzeba dbac o to (szczegolnie system zaiweszenia, bo moze porbowac sie rozkrecac)
poza tym nie ma w tym sezonie problemow z dostaniem sie do dampera, wszelka regulacja na rurze glownej ramy
-
- Kontakt:
Ten amor jest zajefajny nawet go nie zmieniaj lepsze to od 888r czy juniora czy super T
Ten amor to wypasss kumpel ma i poprostu chodzi jak marzenie drugi ma Super t i Kupa nie mam porownania
Kumpel go ma w Konie Stinki i chodzi suuper
a drugi ma Meride Strongbringera (chyba tak sie to pisze) z Super t
no to porownania niema jak sobie fulla bede skladal to Kupie Sobie tego wlasnie shermana albo Shivera ale on jest Boski ten sherman oczywiscie
Regulacja skoku 130-170mm
Kompresje
To wykonanie ja sie w nim zakochalem
ale sam musze jezdzis Na Blacku Super ;(
Ten amor to wypasss kumpel ma i poprostu chodzi jak marzenie drugi ma Super t i Kupa nie mam porownania
Kumpel go ma w Konie Stinki i chodzi suuper
a drugi ma Meride Strongbringera (chyba tak sie to pisze) z Super t
no to porownania niema jak sobie fulla bede skladal to Kupie Sobie tego wlasnie shermana albo Shivera ale on jest Boski ten sherman oczywiscie
Regulacja skoku 130-170mm
Kompresje
To wykonanie ja sie w nim zakochalem
ale sam musze jezdzis Na Blacku Super ;(
A tam
rowerek ladny, tylko moim zdaniem amor to porazka. Ja bym z tym nie wytrzymal. Serio, jakos dwupulkowych shermanow nie moge scierpiec. poza tym wszystko ok. Dogadaj sie to Ci wstawia boxxera albo juniora i jeszcze kase zwruca. Ogulnie ramke polecam. Chyba, ze preferujesz 4-zawiasy, lub inne zeczy...