Nowy dział :)
muras Masz opcję edytuj więc myślę, że po sprawie. Bo jeśli ktoś by zmieniał często ramę to byłby poprostu bałagan na forum. Bliżej mi do koncepcji jednego tematu dla jednego użytkownika i tego bym się trzymał.
Przykład. Chcę zobaczyć na czym jeździ Sudi. Wpisuję w szukajkę czy ręcznie szukam jego tematu i what the fuck? Tożto burżuj ma 10 rowerów ;D
Więc wolałbym takiej sytuacji uniknąć.
Przykład. Chcę zobaczyć na czym jeździ Sudi. Wpisuję w szukajkę czy ręcznie szukam jego tematu i what the fuck? Tożto burżuj ma 10 rowerów ;D
Więc wolałbym takiej sytuacji uniknąć.
Bombell Chyba ze tak. Chodzilo mi o to ze czesto ze zmiana ramy wiaze sie zmiana masy innych komponentow co czesto zmienia harakter roweru. Codzilo mi o unikniecie sytuacji takiej jak: Chce kupic rame X, wiem ze Sudi taka mial, odszukuje temat Sudiega a tam... rama Y. Opcja jednego tematu dla jednego uzytkownika faktycznie rozwiazuje ten problem pod warunkiem ze w tym temacie userzy beda umieszczali wszystkie swoje rowery, dodatkowo mozna obserwowac ewolucje usera.
w tytule mógłby się jeszcze znaleźć tag z przeznaczeniem np [DH], [4x]
Chyba lepiej też jakby był nakaz stosowania miniaturek i to najlepiej z obcych serwisów:
powody:
1. zdjęcia nie będą zaśmiecać serwera,
2. miniaturki są przyjaźniejsze dla oka - duże zdjęcia rozciągają forum i źle się je ogląda
3. Trzeba czekać aż duże zdjęcia się załadują
Chyba lepiej też jakby był nakaz stosowania miniaturek i to najlepiej z obcych serwisów:
powody:
2. miniaturki są przyjaźniejsze dla oka - duże zdjęcia rozciągają forum i źle się je ogląda
http://chr.rybnik.pl
-
- Kontakt:
Sry ale jak przeglądam temat Nasze rowerki - Zdjęcie + dokładny opis !!! to połowa zdjęć została usuniętaartek700 pisze:Chyba lepiej też jakby był nakaz stosowania miniaturek i to najlepiej z obcych serwisów:
powody:
Czy ja coś źle robię? Daje załóż nowy temat, itd itp. Jak chcę wkleić fotę to nie mam opcji załaduj plik, jest tylko pod 4-ma opcjami okno Filename i przeglądaj, wklejam tam fote, potem klikam add Attachment i wyskakuje mi Upload Error: Could not upload Attachment to ./files/glora_118.jpg. To co tam źle robię? bo jeszcze nie wklejałem fotek tu na forum nigdy, i nie wiem OCB :/
orany..... www.imageshack.com i wklejasz.
...już widzę ten dział za kilka miesięcy gdy zawiśnie tu 7000 rowerów i każdy będzie z nikiem ! Burdel na 3 dni przeglądania gwarantowany.
Robisz zakładkę w profilu - ROWER - która wyświetla się koło nika, jak ktoś zainteresowany to ocenia i klika ... Jeśli nie bedzie doskonałej wyszukiwarki i katalogowania rowerów markami/modelami to słabo to widzę, pomijajac fakt że 3/4 ludzi jaki już to ma rower na pinku.
pomysł sam w sobie dobry tylko dopracujcie go lepiej bo zginiemy w tym dziale wszyscy
Robisz zakładkę w profilu - ROWER - która wyświetla się koło nika, jak ktoś zainteresowany to ocenia i klika ... Jeśli nie bedzie doskonałej wyszukiwarki i katalogowania rowerów markami/modelami to słabo to widzę, pomijajac fakt że 3/4 ludzi jaki już to ma rower na pinku.
pomysł sam w sobie dobry tylko dopracujcie go lepiej bo zginiemy w tym dziale wszyscy

http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
-
- Kontakt: