Chłopak i dziewczyna na rowerze - poszukuje tej pary

topick
Kontakt:

Chłopak i dziewczyna na rowerze - poszukuje tej pary

Post autor: topick »

Spotkalem ich dwukrotnie w Szczyrku raz w listopadzie 2005, a raz w maju 2007
Ona dlugie krecone wlosy, prawdpodobnie na canonie z dorado ,on na giancie ac z drop offem.
Sa z Warszawy , zdaje sie z Bielan lub Zoliboza.
sprzedam rame Santa Cruz Bullit L-ka 04 dodatki . sprzedam roco tst 215 + sprezyna
Da__FreaK
Kontakt:

Post autor: Da__FreaK »

W maju 2007 tez bylem przejazdem z dziewczyna w Szczyrku :) ale to nie My :)Moja nie ma kreconych tylko rude :D

miki_ck
Kontakt:

Post autor: miki_ck »

hmm, ciekawy temat - chciałeś zaproponować im jakiś trójkąt czy cóś? 8)

a na poważnie - jeśli z wwy to zapytaj może na www.cykloza.pl ?
Digas
Kontakt:

Post autor: Digas »

miki_ck jak zobaczyłem nazwę tematu to również przez głowę przeszła mi myśl o trójkącie :) oczywiście w sensie humorystycznym!
topick
Kontakt:

miki i digas , znajdzcie sobie kobiete albo faceta i przestanie wypisywac te bzdury o trojkatach. Tu mozna jedynie rozmiawac o przednim tub tylnym trojkacie. Ramy. i przypomnijcie sobie zdanie prezydenta Francji o straconej okazji do siedzenia cicho.

Prosba do admina o usuniecie tych dwoch poprzednich postow
sprzedam rame Santa Cruz Bullit L-ka 04 dodatki . sprzedam roco tst 215 + sprezyna
Schodek
Kontakt:

Post autor: Schodek »

www.cykloza.pl jeśli szukasz miłości z wakacji....stolica to więcej niż 2mln istnień więc łatwo nie będzie :)

...a ja kiedyś w Myślonach widziałem takiego kota na xc rowerku że aż do dziś pamiętam jej oczka :)...wspinała się dzielnie asfaltem na Chełm a my staliśmy i ją podziwialiśmy jak napina łydki pod górę !
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
miki_ck
Kontakt:

Post autor: miki_ck »

topick szkoda że nie zauważyłeś ale napisałem Ci też w swoim poście gdzie możesz szukać ww. osób. (edit: zrobiłem literówkę w linku;] )

I szczerze współczuję totalnego braku poczucia humoru, musi być ciężko z tym żyć...
mad79
Kontakt:

Post autor: mad79 »

zaprawdę to jest temat na romantyczną historię z happy end'em
kweber
Kontakt:

Post autor: kweber »

mad79 zaprawdę to jest temat na romantyczną historię z happy end'em
podpisuję się obiemi ręcyma... :D
[S] SPEC ENDURO SX 04;
http://www.pinkbike.com/photo/4016839/
GG: 4891043
topick
Kontakt:

Schodek pisze:www.cykloza.pl jeśli szukasz miłości z wakacji....stolica to więcej niż 2mln istnień więc łatwo nie będzie
kolejny erotmonan. Dajcie se pokoj z tym kretynskimi komentarzami.
Schodek
Kontakt:

topick rozumiem że masz wypełnione magazyny po brzegi ale to nie jest argument abyś mnie zaczepiał chłopcze. Odpisałem Ci na relaksie a Ty się napinasz po uszy.

długo jeszcze będziesz samotny jeśli masz takie podejście do wszystkich co z pomocą przychodzą..

Cykloza ciśnieniowcu to stoliczne forum gdzie najszybciej dowiesz się co i jak i kiedy warszawka robi...zakładasz kretyński topic na forum i szczekasz do wszystkich że są beee że cee bo Ty na ciśnieinu szukasz jakiejś laski co ją 2 lata wcześniej widziałeś w górach !! Kiedyś wyrośniesz z plakatów z Bravo.

Ehhh erotoman !! heheh

szukasz jej w myślach od 2005 roku ??? dobry jesteś !!
mathieu_88
Kontakt:

Post autor: mathieu_88 »

Schodek pisze:szukasz jej w myślach od 2005 roku ??? dobry jesteś !!
F4rr3ll pisze:topic , pamiętaj że zawsze zostaje Ci redtube
Dajcie chłopakowi spokój. Nie założył tematu po to, żeby jeden z drugim się naśmiewał. O ile mnie wzrok nie myli to kolega topick poszukuje chłopaka i dziewczyny, a nie jak Wam wkręciło tylko dziewczyny... Po co nabijacie głupie posty??
Schodek wiem, że masz specyficzne poczucie humoru. Z www.cykloza.pl to był dobry pomysł, ale postu F4rr3ll nie rozumiem zupełnie. Chciałeś być taki fajny i pochwalić się jaką stronę odwiedzasz najczęściej??
Mam wrażenie, że najwięcej do powiedzenia i pierwsi do wyśmiewania są Ci, którzy nie mają swojej dziewczyny/żony/kochanki. Ogarnijcie się czasem chlopaki, bo do "polewki" jest Was wielu, ale jak trzeba pomóc to większość siedzi cicho...
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Post autor: MLYNoBIKER »

mathieu_88 Przecież mu pomogli więc nie rób spiny. A że temat brzmi dość humorystycznie to wiesz, tylko topick nie ma poczucia humoru ;p

A co do tematu to poprzeglądaj pinkbike powinno być jakieś zdjęcie czy co
Schodek
Kontakt:

mathieu_88 wystarczyło napisać konkretnie że szuka namiarów na parę którą kiedyś widział w górach...zakłada profil na cyklozie - bez gwarancji że tam ich znajdzie i ma wieksze szanse po latach aby kogoś odszukać....a daleki byłem na początku od polewania ale jak czytam nerwowe odpisy w swoją stronę to zaczynam się uśmiechac specyficznie :twisted:

...nie wnikam kogo szuka
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

dobra panowie,koniec offtopu,wiemy juz o cyklozie i od tej chwili prosze zeby wypowiadaly sie tylko osoby ktore moga cos wniesc do tematu.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
topick
Kontakt:

Schodek jestes glupszy niz paragraf przewiduje. Jak nie umiesz napisac niz rozsadnego na ten temat to sie nie odzywaj. nie prezentuj swojego chamstwa w pelnej krasie bo nie chce go ogladac. taki komentarze sadz sobie na pudelku lub plotku.

I jeszcze jedno nie wylatuj mi tu z chlopcem bo w pieluchy waliles kiedy ja juz na rowere jezdzilem.

niech moderator pousuwa zbedne wypociny schodka segativa, miki, digasa MLYNoBIKERa
Schodek
Kontakt:

topick przepraszam że Cie uraziłem chęcią pomocy, naprawdę jest mi smutno że Tobie z tego powodu też jest smutno...

...a jaki miałeś rowerek w 1974 r ??

nie pyskaj do wszystkich bo "patyk" dostaniesz :evil:

Steel2 spasiba spasiba
Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

RÓZGĘ jeśli już !!! Jak za trudne słowo napisz, że patyk.
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
Zablokowany