Witam, tak jak w temacie jaki suport polecicie do Bitcha 06? Konkretnie mówiąc chodzi mi o jego długość i szerokość. Pytanie prymitywne ale wolę się upewnić co do wymiarów Szukałem w google i za pomocą szukajki ale nic nie znalazłem.
Jaki suport byście mi polecili do FR/DH ?? Myślałem nad czymś takim: http://allegro.pl/item856251906_nowy_mo ... wys_0.html
Co o tym sadzicie?
Sam pomysł trzech łożysk w suporcie to dośc kiepski pomysł bo to tylko kwestia czasu kiedy to pojedyncze bardziej obciążone pójdzie. U mnie w Truvie DHLT akurat dość długo się trzymało bo prawie rok. Gawith A podstawowe pytanie do Ciebie to jaką masz korbę
Bombell Korbę dopiero planuje kupić i myślałem nad Truvativ'em Hussefelt. Coś w przedziale do 150 pln. Chyba że polecacie coś innego ;]
To jak z długością i szerokością?
Gawith pisze:Już wiem że mufa ma 68 mm szerokości, a jak z jej długością?
Szerokość długość 68mm. Gwint angielski. Średnica/typ euro BB. A długość osi to już zależy od zastosowanego systemu. Np. wspomniałeś o Hussefelcie na Isis już rzadko idzie spotkać bo zastąpił go system Howitzer i w przypadku Hussefelta na Howitzer masz dostępne dwie długości osi 136 i 139mm