Jakie stery do Big Hita 03 chcialbym stery mozna powiedziec pancerne cena mysle ze do 200zl a waga rozsadna wstepnie mam na oku FSA PIG DH PRO i MORTOP BOLT PEOPLE co o nich myslicie i jakie inne byscie zaproponowali
S8 napewno sprawdzone. Mortopy choć fikuśne i dość rzadkie to słyszałem kilka pozytywnych opinii. Aerozine też są Krzysio podobne i chwalone. No a może rozważ używki Chrisa? Za ta kasę coś się znajdzie a po założenie zapomnisz co to stery
Siemka panowie. Piszę tu żeby nie zakładać nowego tematu.
Założyłem nowe stery FSA the pig dh pro. I mam takie pytanie. Czy dawać jeszcze smaru między te części co są zaznaczone na zdjęciu: http://img42.imageshack.us/img42/8086/fsapigdhpro.jpg
Czy zostawić tak jak jest i nie ładować tam smaru?
Grygus daj tam trochę smaru, zawsze się powinno TROCHĘ smary dawać, później będzie łatwiej zmienić łożyska czy po prostu je rozłożyć. Łożyska same z siebie mają uszczelnienia, przez co (teoretycznie) nic z zewnątrz nie powinno się dostać do środka łożyska. Praktyka pokazuje że jest inaczej
potrzebuje jak najszybciej rower złożyć. nie mam z bardzo gdzie kupić jakiegoś dobrego smaru dlatego się pytam czy lepszy zwykły smar czy wazelina techniczna?
daj smaru w tym miejscu nic sie nie powinno stac , tylko nie wal na te uszczelki od lozyska ogolnie nie przesadzaj z tym smarem byle sie nie zapieklo troszke wystarczy ...