Jakie obręcze z oferty dartmoora??
Jakie obręcze z oferty dartmoora??
Witam a więc mam problem.....jeżdże w streecie i zamierzam kupić któreś z obręczy dartmoora ale niewiem które będą najlepsze,bo jest wiele modeli:trixi,blizzard,crusher,voodo.itp,pomużcie.....proszę
pozdro
sory za błędy ortograficzne piszę z psp
pozdro
sory za błędy ortograficzne piszę z psp
Witam, nie chce zakładać nowego tematu, a mianowicie, mam dylemat,
z przodu mam kołko na double track da bomb i szprychach dt, a z tyłu blizzard, dt i FREE FORCE, obydwie obręcze czarne, i tu moje pytanie czy lepiej an tył dołożyć dt, (i mieć komplet dt) czy na przód blizzarda i mieć oba blizzardy, jak sie ma to wagowo i wytrzymałościowo ?
z przodu mam kołko na double track da bomb i szprychach dt, a z tyłu blizzard, dt i FREE FORCE, obydwie obręcze czarne, i tu moje pytanie czy lepiej an tył dołożyć dt, (i mieć komplet dt) czy na przód blizzarda i mieć oba blizzardy, jak sie ma to wagowo i wytrzymałościowo ?
Mervis Obie obręcze oscylują w podobnej wadze czyli w okolicach 830-850g. Więc moja propozycja taka, ze by na tyle zostawić to co masz a na przód coś lekkiego bo mega pancerna obręcz na przodzie której nawet uderzenie w mur nic nie zrobi to bezsensowne dociążanie roweru.
Miedziol To samo do Ciebie kieruję, przednia obręcz nie jest narażona ani na takie siły boczne ani góra dół żeby była jakaś super wytrzymała bo spokojnie lżejsze propozycje wytrzymują więc na przód można dawać właśnie lżejsze a na tyle tam gdzie trzeba mieć cięższą ale mocniejszą obręcz.
Miedziol To samo do Ciebie kieruję, przednia obręcz nie jest narażona ani na takie siły boczne ani góra dół żeby była jakaś super wytrzymała bo spokojnie lżejsze propozycje wytrzymują więc na przód można dawać właśnie lżejsze a na tyle tam gdzie trzeba mieć cięższą ale mocniejszą obręcz.