Dystrybutor Nuke Proof w Polsce
Odnosnie marki NP- nie mialem z nia dotychczas wiele do czynienia, lecz jestem szczesliwy ze takie produkty beda u nas dostepne. Ceny piast czy kierownic sa calkiem ok, jesli produkty takie dobre, jakimi opiniami sie ciesza.
Lecz oczywiscie po raz kolejny wielu osobom jest zle, bo jest za drogo, bo drozej niz na CRC, bo dostepnosc pewnie bedzie slaba itp. A za chwile bedzie kolejny temat typu "czego brakuje na polskim rynku?"
Odnosnie CRC... jesli ich sprzedaz tej marki jest np. na poziomie 5 razy wiekszym niz sprzedaz na terenie niejednego kraju to czemu sie dziwic?
Steel2
Sraralem sie zawsze akceptowac Twoje wypowiedzi, lecz niestety uwage musze zwrocic. Mamy rozny poziom na forum i musisz sie do tego przyzwyczaic nie wyrazajac sie w taki sposob.
Lecz oczywiscie po raz kolejny wielu osobom jest zle, bo jest za drogo, bo drozej niz na CRC, bo dostepnosc pewnie bedzie slaba itp. A za chwile bedzie kolejny temat typu "czego brakuje na polskim rynku?"
Odnosnie CRC... jesli ich sprzedaz tej marki jest np. na poziomie 5 razy wiekszym niz sprzedaz na terenie niejednego kraju to czemu sie dziwic?
Steel2
Sraralem sie zawsze akceptowac Twoje wypowiedzi, lecz niestety uwage musze zwrocic. Mamy rozny poziom na forum i musisz sie do tego przyzwyczaic nie wyrazajac sie w taki sposob.
http://www.endura.pl
Możesz mi wierzyć lub nie ale napisałem swoją wypowiedź bardzo delikatnie, wręcz na tyle, że się obawiam, że nie zostanie przez owego osobnika zrozumiana.
Rzucanie gdy ktoś zwróci uwagę na popełniane błędy uważam za czyste chamstwo i w taki też sposób traktuję.
Rzucanie gdy ktoś zwróci uwagę na popełniane błędy uważam za czyste chamstwo i w taki też sposób traktuję.
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
Chyba nie kumasz o co mi chodziło.mlynooo pisze:bombel, ja wiem ze te pedały mają straszne ceny ale jezeli juz chcesz byc dystrybutorem to wypadało by miec pełną ofertę produktow ( jak przystało na dystrybutora). Uwiez mi ze zawsze znajdą sie tacy ktozy będą chcieli miec pedaly NP, zwłaszcza te Ti.
Neutron Mag-Ti w Hadronie kosztują 699zł a te same pedały u dystro T Bluepill'a 430 czy 450zł. A jedyną różnicą jest napis na korpusie. Ten sam produkt a 250zł różnicy w cenie. A Bluepill ma dystrybucje HT już przeszło rok. Tomas bodajże ma te pedały już kupę czasu.
O kurde, jestem sławnyBombell pisze:Neutron Mag-Ti w Hadronie kosztują 699zł a te same pedały u dystro T Bluepill'a 430 czy 450zł. A jedyną różnicą jest napis na korpusie. Ten sam produkt a 250zł różnicy w cenie. A Bluepill ma dystrybucje HT już przeszło rok. Tomas bodajże ma te pedały już kupę czasu.

Co ciekawe w Hadronsport są dwa różne modele oznaczone jako Neutron Mag-Ti, oczywiście obydwa są produkowane przez HT (podobnie zresztą jak wiele modeli innych znanych w PL marek).

HT MN 06 TS ~450pln

HT MN 01 TS ~420pln
Co ciekawe, obydwa modele są dostępne także z innymi ośkami (CrMo) zarówno od HT jak i Nuke Proof...
ps. sorry za duże obrazki, nie wiem jak mniejsze wstawić

43RIDE magazyn rowerowy
Chamstwem jest prosze Pana obrazanie innych publicznie (nie chodzi o mnie).Steel2 pisze:Rzucanie gdy ktoś zwróci uwagę na popełniane błędy uważam za czyste chamstwo i w taki też sposób traktuję.
Nie czepiaj sie mnie, a swych wypowiedzi.
Nie twierdze, iz nie masz racji w swych wywodach, lecz mozna by je nieco inaczej formulowac.
Oczywiscie sa gramatyczne wpadki, na ktore sie z zalem spoglada, lecz nie nam ksztalcic owych mlodziencow i nie na tym forum. Chcialbym, aby bylo to jasne.
Jesli jednak nadal podtrzymujesz, iz wszystko ok, zachecam do napisania powazniejszego referatu o gnebiacym Cie zjawisku- byc moze znajdzie publiczne uznanie.
Zreszta nikt idealny nie jest- zapraszam do sprawdzenia sie w ogolnopolskim dyktandzie- ciekawe doswiadczenie

KONIEC OFFa.
Wracajac do tematu.
Fakt co do pedalow moze byc taki, a nie inny.
Na szczescie jak widac NP oferuje inne produkty, dzieki czemu mamy nowosci na rodzimym rynku. Mi podobaja sie piasty, choc niekoniecznie wizualnie

http://www.endura.pl
Tom@s Jak te Twoje zobaczyłem to byłem w ciężkim szoku i do tej pory się jaram
hehe
No więc wiemy, że wprowadzenie pedałów i obręczy w takich cenach był błędem.
Osobiście ciekawi mnie mostek Nuka podana waga dla 110mm to 203g więc dla 50m będzie naprawdę bardzo kusząca. A jak cena będzie sensowna to myślę, że ma szanse się sprzedawać. No i Ti stuff by się przydał
Sprężyny i trochę boltów szerzej dostępnych.

No więc wiemy, że wprowadzenie pedałów i obręczy w takich cenach był błędem.
Osobiście ciekawi mnie mostek Nuka podana waga dla 110mm to 203g więc dla 50m będzie naprawdę bardzo kusząca. A jak cena będzie sensowna to myślę, że ma szanse się sprzedawać. No i Ti stuff by się przydał

Bombell ja wiem o co ci chodzilo. to sie poprostu nazywa lans i niektozy za to płacą.
wracając do tematu to z tego co patrzylem to ceny sa podobne na CRC. Generalnie jestem za tym zeby takie marki byly dostępne w polsce nawet jezeli to ma sie odbic na cenie, przynajmniej gwarancja będzie.
edit by piotrex: usunieto czesc zaczepna i razacy blad gramatyczny.
nastepnym razem taki post zostanie po prostu usuniety.
wiecej szacunku do starszych od siebie.
wracając do tematu to z tego co patrzylem to ceny sa podobne na CRC. Generalnie jestem za tym zeby takie marki byly dostępne w polsce nawet jezeli to ma sie odbic na cenie, przynajmniej gwarancja będzie.
edit by piotrex: usunieto czesc zaczepna i razacy blad gramatyczny.
nastepnym razem taki post zostanie po prostu usuniety.
wiecej szacunku do starszych od siebie.
mlynooo wyedytowalem Twojego posta.Jesli masz ochote na prywatna pyskowke ze Steelem2 to zrob to prosze za pomoca PW.
Mam nadzieje,ze na tym zakonczymy ten offtopic.
Bombell ceny sprezyn ti Nuke'a sa imho cholernie wysokie i zapotrzebowanie na nie (w tej cenie) w naszym kraju to pewnie jakies 10sztuk... mysle ze nie warto robic caly stock tego,lepiej zbierac zamowienie i sciagnac przy okazji.
Mam nadzieje,ze na tym zakonczymy ten offtopic.
Bombell ceny sprezyn ti Nuke'a sa imho cholernie wysokie i zapotrzebowanie na nie (w tej cenie) w naszym kraju to pewnie jakies 10sztuk... mysle ze nie warto robic caly stock tego,lepiej zbierac zamowienie i sciagnac przy okazji.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Tom@s sprawa prosta-jak kupujesz jakies szpeja na CRC to zeby potem skorzystac z gwarancji musisz wydac paredziesiat zlotych na przesylke-logiczne,ale dla niektorych nie do przeskoczenia i dlatego ludzie maja podejscie ze gwarancja taka-jesli nie ma dystro w kraju- to fikcja.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu