Pewnie jest dużo takich tematów ale wiele nowości się pojawiło dlatego zakładam kolejny.
Poszukuję wygodnych, trwałych (szczególnie) i dobrze wentylowanych całych rękawiczek. Poniżej 100zł. Mile widziane wzmocnienia na kostki i między kciukiem a pierwszym palcem.
Decathlon Rockrider z długimi palcami polecam. tanie - nie pamiętam ile ale na pewno mniej niż 70zł. mi się trzymają drugi sezon ( co prawda z drobną pomocą krawiecką babci). Czarne,schludne, rwać się nie rwą.
również mam Thory tylko Core 2008 . Mam od czerwca , wielokrotnie prane , nie mają żadnych uszkodzeń ,tylko starte takie kropeczki na palcach , ale w niczym to nie przeszkadza . Rękawiczki mocne i w miare tanie . Polecam
miałem 3 pary 661 i musze powiedzieć że są to rękawiczki na jeden sezon i miałem prostrze jak i topowe modele. Miałem też foxy dirtpaw i miło je wspominam były leciutkie dobrze wentylowane i w miare solidne. Teraz jeżdże w earth worksach i wg mnie sa to najwygodniejsze rekawiczki jakie miałem mimo to że co chwile bawie się przy nich igłą i nitką