Jakie szprychy do racingowych kól DH ?
-
- Kontakt:
Jakie szprychy do racingowych kól DH ?
Jestem na skladaniu kol na nowy sezon. Beda one na piatach Hope , obreczach Mavic 321 i na wlasnie jakis szprychach . I tu moje pytanie . Jakie wkladac szprychy ? mysle nad dt revolution bo wtedy zestaw kól wagowo wyjedzie ok.1900g tylko czy dadza rade ?
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ale słabsze materiałowo i na łączeniu. A Ex721 na 36 dziur bez naklejek 570waży bez dwóch gram. En321 to nowa nazwa dla F219 a takowego mam w domu skatowanego bo dzwonie. Więc jeśli jesteś lekki to bym brał. Ale do siebie miałbym wątpliwości a 75 ważę.Zaborowski1 pisze:321 jest lzejsze. Realnie 550g wazy
Ja całe życie na Championach prawię jeżdżę ale jak chciałem składać kółko jeszcze w wakacje to byłem przekonany do Competitionów bo Aerolite to już hardcorowa waga i nie wiem czy płaskoczaszki by podołały w kacie ale chętnie posłucham użytkowników

Miałem 321 na tyle i po ostrym sezonie (wiele razy w górach) miały tylko 5 czy 6 wgniotów. Bardzo dużo zalezy od zaplecenia. Wg mnie 321 jest ok. Teraz mam 721 w dirtówce i jestem też zadowolony ale 321 też jest ok.Vin_OSW pisze:Nie lepiej 721?
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
321 na pełnym luzie wydolą w grawitacji jak ktoś posiada minimum techniki, Kuba ją posiada więc spokojnie może zakładać takie obręcze...sam mam komplet 321 w stanie idealnym a prawie 100kg robi swoje...
sezon Arama to jak 5 sezonów u innych co twierdzą że w górach pociskają , więc jeśli jemy wystarczają jakies graty to znaczy że dla szaraczka to jest na kilka lat..
sezon Arama to jak 5 sezonów u innych co twierdzą że w górach pociskają , więc jeśli jemy wystarczają jakies graty to znaczy że dla szaraczka to jest na kilka lat..
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mavic-renomowana marka-ok dadzą radę.
Ja osobiście jeżdżę na MTX39-odmłodzonej wersji double tracka(jest bardzo ciężka
)ale staram się stawiać na wytrzymałość a nie na wagę-jeżdżę tylko w DH-na wagę uwagę zwracają streetowcy-ale nie my...
Polecam ci szprychy DT-sam na nich jeżdże i są doskonałe! Świetnie utrzymują koło w pionie jak i w poziomie...
dobrze naciągnięte zdziałają cuda w twoich kołach-nie łapią szybko luzów..
Ja osobiście jeżdżę na MTX39-odmłodzonej wersji double tracka(jest bardzo ciężka

Polecam ci szprychy DT-sam na nich jeżdże i są doskonałe! Świetnie utrzymują koło w pionie jak i w poziomie...
dobrze naciągnięte zdziałają cuda w twoich kołach-nie łapią szybko luzów..