Dwie silne marki łączą siły – Shimano poszerza swoją ofertę o włoskie produkty Dainese. Shimano będzie wyłącznym dystrybutorem Dainese w Szwecji, Norwegii, Finlandii, Danii, Francji, Holandii, Belgii, Luksemburgu i w Polsce!
Dainese - światowy lider na rynku akcesoriów ochronnych dla sportów motorowych oraz ekstremalnych dyscyplin MTB, oraz Shimano dostrzegają ogromne szanse podbicia segmentu elementów ochronnych dla MTB.
Shimano nowym dystrybutorem Dainese
Shimano nowym dystrybutorem Dainese
Chyba nie było nigdzie tej informacji, z wiadomości wynika że będą od tego roku handlować marką Dainese, wg mnie trafiło na dobrego dystrybutora
-
- Kontakt:
Generalnie mam nadzieję, że obejmie to nie tylko ochraniacze rowerowe ale i motocyklowe. Szukałem kombinezonu na moto i nie jest to prosta sprawa. Standardowo kilka najpopularniejszych rozmiarów jest ale np na kamizelkę z ochroną szyi nadal czekam ( ponad 4 miesiące już ). A i kilka fajnych patentów w 2010 ma wejść do produkcji ( np kombinezony z poduszką powietrzną ).
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]