zaczynam jazde na rowerku i chce kupic jakis tani amortyzator na poczatek....cos do streetu,dh czy moglibyscie mi jakos podpowiedziec ktory wybrac??a moze jest jeszcze cos innego warte zakupu za niewygorowana cene??i jesli ktorys z tych dwoch amorkow to gdzie je mozna kupic??bo jak szukalem to zadnego nie moglem znalesc..
no więć delt nieprodukują już od przynajmniej roku ,ale ja mam zamiar sprzedać delte ma 3 miesiące i kupiłem ją gdy była nowa . Ta delta chodzi jak nowa i wygląda jak nowa jak będziesz chciał kupić to napisz na gg
1882474
[quote="R@f@eL"]no więć delt nieprodukują już od przynajmniej roku ,ale ja mam zamiar sprzedać delte ma 3 miesiące i kupiłem ją gdy była nowa . Ta delta chodzi jak nowa i wygląda jak nowa jak będziesz chciał kupić to napisz na gg
1882474[/quote]
po pierwsze to ja dalej nie wiem jak mozna jeździć DH i STREET jednocześnie :\
ale mniejsza z tym, bież delte
a tak pozatym to opcja szukaj!!! był identyczny temat 3-4 dni temu
no ok sorka...bo ja sam nie wiem czego chce chcialbym wszystkiego po trochu pobrobowac....i nie jestem na nic zdecydowany,nastepnymr azem skorzystam z opcji szukaj;]
wiesz mafioso moze on chce wystartowac w zawodach typu downtown (dla niewtajemniczonych to dh przez miasto - schody, skocznie itp, generalnie wszystko w dol... tylko musi byc takie miasto jak np Lizbona, Praga gdzie sa takie warunki) ale mniejsza z tym :]