duro 130mm czy delta hl?

kapusta
Kontakt:

duro 130mm czy delta hl?

Post autor: kapusta »

zaczynam jazde na rowerku i chce kupic jakis tani amortyzator na poczatek....cos do streetu,dh czy moglibyscie mi jakos podpowiedziec ktory wybrac??a moze jest jeszcze cos innego warte zakupu za niewygorowana cene??i jesli ktorys z tych dwoch amorkow to gdzie je mozna kupic??bo jak szukalem to zadnego nie moglem znalesc..
R@f@eL
Kontakt:

Post autor: R@f@eL »

no więć delt nieprodukują już od przynajmniej roku ,ale ja mam zamiar sprzedać delte ma 3 miesiące i kupiłem ją gdy była nowa . Ta delta chodzi jak nowa i wygląda jak nowa jak będziesz chciał kupić to napisz na gg
1882474
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

[quote="R@f@eL"]no więć delt nieprodukują już od przynajmniej roku ,ale ja mam zamiar sprzedać delte ma 3 miesiące i kupiłem ją gdy była nowa . Ta delta chodzi jak nowa i wygląda jak nowa jak będziesz chciał kupić to napisz na gg
1882474[/quote]

po pierwsze to ja dalej nie wiem jak mozna jeździć DH i STREET jednocześnie :\

ale mniejsza z tym, bież delte

a tak pozatym to opcja szukaj!!! był identyczny temat 3-4 dni temu
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

sorrki ale jeszcze się nie łapie w tych nowościach a pozatym ten DH BŁĄD!!!

traktować bez cytowania
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
kapusta
Kontakt:

no ok sorka...bo ja sam nie wiem czego chce chcialbym wszystkiego po trochu pobrobowac....i nie jestem na nic zdecydowany,nastepnymr azem skorzystam z opcji szukaj;]
Cosmos
Kontakt:

Post autor: Cosmos »

wiesz mafioso moze on chce wystartowac w zawodach typu downtown (dla niewtajemniczonych to dh przez miasto - schody, skocznie itp, generalnie wszystko w dol... tylko musi byc takie miasto jak np Lizbona, Praga gdzie sa takie warunki) ale mniejsza z tym :]
http://cosmos.pinkbike.com/
amoeb
Kontakt:

Post autor: amoeb »

ja znam tego typa, chodzi ze mna do klasy, on sobie jaja z was wszystkich robi panowie... :) nie odpisujcie mu juz :D
matura to bzdura :)
R@f@eL
Kontakt:

Post autor: R@f@eL »

[quote="amoeb"]ja znam tego typa, chodzi ze mna do klasy, on sobie jaja z was wszystkich robi panowie... ) nie odpisujcie mu juz D[/quote]

jajaaaaa:-)

a to jaja:-]
kapusta
Kontakt:

ja jednak mysle za zakopane albo krynica po co jezdzic tak daleko;] ale w sumei fajna dyscyplina..cosmos masz doswiadczenie??;p
ODPOWIEDZ