AdiFreerider Różnica w cenie między Ex325 a EN321 to 10zł więc już tak nie dramatyzuj.
Wymiarowym odpowiednikiem S-typa jest MTX33 więc możesz też o nim pomyśleć
Tylna obrecz do sztywniaka ok 100zl
ale jak mu waga nie przeszkadza duża to przecież moze se na tył wrzucić MTXa 39 i nie rozwali tego nigdy, ciężki jest to fakt, ale mocny piekielnie ; p
ja tez waże 70 kg a jeżdże na obręczach Mavic ex721 i sie trzymaja juz drugi sezon, tylko że nie waliłem dropów co mają po milion metrów to ci nie powiem ; p ale te 721 juz maja swoja cene ..
ja tez waże 70 kg a jeżdże na obręczach Mavic ex721 i sie trzymaja juz drugi sezon, tylko że nie waliłem dropów co mają po milion metrów to ci nie powiem ; p ale te 721 juz maja swoja cene ..
-
- Kontakt:
jajokso ja wiem 721 to rewelcja;] stosunek waga/wytrzymalosc jest mega ale kosztuje 220zl:/ mnie to sie ten mtx podoba. double track wydaje sie byc przestarzaly. ja chce kupic obrecz raz i na niej jezdzic moze nie 6 lat xDD ale dlugo. nie chce co dwa sezony przeplatac od nowa. chce kupic raz i miec spokoj.