aha i jeszcze jedno... podalem przyklad stojacego na jednej nodze z jezorem na wierzchu... to nie miala byc iluzja do ciebie Shaman - pisze to bez nuty ironii :]
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
dualboy... odwazna wypowiedz bo (bardzo mozliwe) moze prowadzic do wojny kto lepszy itd... takie pierdoly... ja w zadnym wypadku nie chcialem nic nikomu zarzucac tylko stwierdzilem co wyzej...
luz rufus, wlasnie o to chodzi! sa polacy i polaczki. problem w tym ze polaczki sa cholernie denerwujace, dlatego za granica sie o nas polakach ( nie polaczkach ) tak mowi. zupelnie jak przed wiekami zreszta... bo prawda jest taka ze polacy walcza ze stereotypami, przeciwstawiaja sie nim tym co robia, ale tych ktorzy sa przykladami tych stereotypow troche jest, i ich sie zapamietuje, bo zachodza za skore kazdemu. ale hj z tym... :] nic nei zmienie ( to byla lekka nutka dekadencji)
forest *********** skurwysynie ******. moja fota jest w podpisie i to jestem ja. Bizum mój kumpel ma zdjecia swojego bika u siebie w profilu na pinkbiku. ja mam u niego w profilu dwie moje foty jak skacze wiec ******* sie na ryja i nie najezdzaj na nas. a teraz *********** zlamasie. nigdy nie dalem samego stojacego swojego bika na zdjeciu. ***********
kurwa nie ******* forest!!! jak mam do **** dac zdjecia dualowki skoro mam bmxa?????????????????????????? moje zdjecie (jedyne w internecie) masz w moim podpisie ciulu
forest chodz zobaczymy kto co umie. *********** ode mnie. chyba nigdy w zyciu ci sie tak nie ******** w ryju jak tu na stronie. najezdzasz na mnie ciulu jeszcze?????????????
juz nie pamietam ale z kims sie ostatnio klocilem a chodzilo o to ze ten ktos nie doczytal i wyszlo nieporozumienie ale dyskusja nie byla tak goraca jak ta :]
ale lądowanie takie troche małe... A może mi się wydaje? Cosmos startowałeś na czantorii??? w tym roku?
Dualboy ja nie moge być z Wami bo jak widać nie dorosłem... mam poniżej 13 lat:(((((((((