Rowery których nie ma w Polsce
ravfr a rownix??? Widziałem niedawno ze mają chyba a-line?? Ja to nie martwil bym się o to ze czegoś nie ma w polsce, ale o to jak dostępne są rzeczy mające dystr w polsce, znamy przecież nienormalne problemy z gregorio albo ( wkur...) ostatnio 7anna!! Raz ze nie idzie sie z nimi dogadać na maila, telefon nie odbierają!! To jest okropne!! Chociaż ! Są firmy które mi polepszają humor! Buuny hop z transitionem, podpowiadają szybko i bez problemów;)) szkoda ze są tak nieliczni ;(((
Karpiel i Duncon to moje zycie
-
- Kontakt:
Nie ma też Brooklyn Machine Works
A niektóre partsy całkiem fajne mają
http://www.brooklynmachineworks.com/

http://www.brooklynmachineworks.com/
-
- Kontakt:
Dobra rozumiem brak marki np. Corsair Bikes (choć rowery mają świetne i oryginalne),ale w sumie teraz odpadł z naszego rynku Commencal, Norco (a z chęcią bym sobie obejrzał na żywo jak wygląda Empire). Nie wiem co jest teraz także z Black Marketem,bo polska strona nie działa od dawna, a na maile te nie dostałem odpowiedzi. Nasz rynek jest strasznie specyficzny - pełno na nim starych Glorek (patrząc co teraz odwalił polski dystrybutor to chyba już takiego wysypu nie będzie), czy Iron Horse'a,wręcz można powiedzieć,że naprawdę ogranicza się do kilku firm. Spotkanie hardtaila innego niż polskiej produkcji (poza Kona), jest delikatnie mówiąc sporadyczne. Marka typu. np. Cannondale to wręcz rodzynek na naszym rynku (widział ktoś model Perp u nas w kraju? ). Sorry,ale u nas jest też ciągle dziwna mentalność - masa ludzi stęka,że rowery pokroju np. BottleRocket nie są na nasz rynek (bo za mało skoku itp.),a jest wręcz ogrom rowerów typu jakaś dwupółka+hardtail, które rzekomo to maszyny do katowania... W tym kraju nawet,gdy masz kasę w ręku to musi się nakombinować,aby kupić rower i to jest paranoja. 2 lata temu brałem swojego Bassa w ciemno,bo go nigdzie nie było można zobaczyć , wybór podobnych rowerów miałem strasznie ograniczony,a polskiemu dystrybutorowi zajęło ściągnięcie go cały 1 miesiąc! Teraz podobno,gdzieś tam jest punkt Kona,gdzie można obejrzeć wszystkie modele (ktoś może zweryfikować,czy na miejscu jest Bass?). Tylko,gdybym chciał teraz zmienić rower to bym musiał znowu strzelać w ciemno,bo takich rowerów to u nas w kraju prawie nie ma...
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

nopainnogame cannonów jest sporo ale xc/am.
A co do blck market to Szwed podobno sie na leafa przerzucil dystrybucje
A co do wysypu ih i tym podobnych to zobacz, ze spora czesc rowerów to biki sprowadzone przez ziomków na sprzedaz na allegro. IH dystry jak przez chwile byl mial troche dziwne ceny (Pamietam 28tysi za 2 od góry model sundaya). Troche wlasnie sie nie dziwie dystry jak spory % sprzetu dh u nas w kraju pochodzi z zagranicy
A co do blck market to Szwed podobno sie na leafa przerzucil dystrybucje

A co do wysypu ih i tym podobnych to zobacz, ze spora czesc rowerów to biki sprowadzone przez ziomków na sprzedaz na allegro. IH dystry jak przez chwile byl mial troche dziwne ceny (Pamietam 28tysi za 2 od góry model sundaya). Troche wlasnie sie nie dziwie dystry jak spory % sprzetu dh u nas w kraju pochodzi z zagranicy

-
- Kontakt:
Spaced akcję IH pamiętam,bo sam się ich o ceny pytałem
piotrex to wytłumacz mi jak jest teraz z tym Morewood'em,bo na ich stonce nie widnieje Polska
Mają teraz jaką działającą stronkę,czy coś
?

https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

nopainnogame jestesmy w Unii Europejskiej,jak masz kontakty i koneksje to mozesz zalatwic naprawde duzo rzeczy,nawet bez dystrybutora na miejscu.
Nie potrzebuje dystrybutora w PL,zeby handlowac np. Morewoodem.Ba,nawet prosciej jak go nie!nie chce nikomu robic publicznej reklamy,ale jak ktos potrzebuje tego typu rzeczy to niech pisze do mnei na pw to podam adres.
Nie potrzebuje dystrybutora w PL,zeby handlowac np. Morewoodem.Ba,nawet prosciej jak go nie!nie chce nikomu robic publicznej reklamy,ale jak ktos potrzebuje tego typu rzeczy to niech pisze do mnei na pw to podam adres.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu