Rower do 2000zł
Rower do 2000zł
Czy da się złożyć rower z amorem mozo soul x ,v-breakami,ramą point lub drag?
Jeśli tak to podajcie kofiguracje z cenami
Jeśli tak to podajcie kofiguracje z cenami
Pewnie że sie da.
Kupujesz rame, soula, stery, mostek, sztyce, i wkład a reszte daja Ci kumple albo bierzesz z roweru swojego ojca. Z tego co Ci zostanie kup sobie te V'ki albo złóż koło na przód. I platformy kup bo pewnie stary ma plastikowe ;) Grunt to pokombinować. Potem z każdym miechem wymieniaj te szity na które cie stac nie było.
Kupujesz rame, soula, stery, mostek, sztyce, i wkład a reszte daja Ci kumple albo bierzesz z roweru swojego ojca. Z tego co Ci zostanie kup sobie te V'ki albo złóż koło na przód. I platformy kup bo pewnie stary ma plastikowe ;) Grunt to pokombinować. Potem z każdym miechem wymieniaj te szity na które cie stac nie było.
no da sie. ale do niczego sei nie bedzie nadawal
w rowerze do skakania trza mec naprade wytrzymale kurewskie rzeczy ;] rzeczy nie konczyc z polowa kiery w lapie, kolem osemka itp.
rower skalda sie z paru istotnych elemoentow:
rama, amor
kola (w tym opony)
naped (w tym liczac korby geje itp)
pierdoly (kiera, moste, stery, siodlo itp)
hample
to wsyzstko kosztuje!
rama : point (400zl)
amor : mozo (1000)
...
i co reszte z 600 nie da rady!kola cie 700 wyjda (dobre) naped kolejne 700, pierdoly ze 400, no hample vki t za 150 bedziesz mial wsz do nich...
======
uzyj opcji szukaj nie chce mi sie pisac konfiguracji bika, poza tym kazdy powie Ci co innego...
w rowerze do skakania trza mec naprade wytrzymale kurewskie rzeczy ;] rzeczy nie konczyc z polowa kiery w lapie, kolem osemka itp.
rower skalda sie z paru istotnych elemoentow:
rama, amor
kola (w tym opony)
naped (w tym liczac korby geje itp)
pierdoly (kiera, moste, stery, siodlo itp)
hample
to wsyzstko kosztuje!
rama : point (400zl)
amor : mozo (1000)
...
i co reszte z 600 nie da rady!kola cie 700 wyjda (dobre) naped kolejne 700, pierdoly ze 400, no hample vki t za 150 bedziesz mial wsz do nich...
======
uzyj opcji szukaj nie chce mi sie pisac konfiguracji bika, poza tym kazdy powie Ci co innego...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
co do kombinowania to w pazdzierniku wyjdzie (wyjedzie :P?) na swiatlo dzienne rowerek ktory pomagam skladac helowi :D
to bedzie istnmajstersztyk, 580 zl i rowerek streetowy pierwsza klasa
point, sztywny widelec, korby acera, kola z odzysku, opona ninja+tioga, kiera nsx, mostek kony, stery neco... ogolnie full wypas bike :] (no i jedna vka :])
chyba ze uda nam sie zalatwic inny widelczyk niz destroyera wtedy koszty zejada ponizej 500 zeta :P ale cii nie bede zapeszal :]
wiec jak masz zapracie :P to skladaj ze starych czesci. zawsze da rade. ale jak rower od poaczatku do konca to sie nie da, ciagle trza cos dokupic :D
to bedzie istnmajstersztyk, 580 zl i rowerek streetowy pierwsza klasa
point, sztywny widelec, korby acera, kola z odzysku, opona ninja+tioga, kiera nsx, mostek kony, stery neco... ogolnie full wypas bike :] (no i jedna vka :])
chyba ze uda nam sie zalatwic inny widelczyk niz destroyera wtedy koszty zejada ponizej 500 zeta :P ale cii nie bede zapeszal :]
wiec jak masz zapracie :P to skladaj ze starych czesci. zawsze da rade. ale jak rower od poaczatku do konca to sie nie da, ciagle trza cos dokupic :D
www.bikeaction.pl
pewnie że da bo chętnie sprzedam mozo soul x za rozsądną cene i w komplecie dam dożuce Piaste funn huru guru i błotnik sks i headlocka i dożuce gripy tiogi
więc oszczędzisz duużo kupując mozo u mnie
gg.8722182
mail: magyar@duncon.com
więc oszczędzisz duużo kupując mozo u mnie
gg.8722182
mail: magyar@duncon.com
A tam
-
- Kontakt:
ja napisze tak kupujesz sobie rame pointa jakies 350 amor mozo za 1100 do tego kola na jakichs zwyklych piastach z obreczami alex dm 24 wyjdzie jakies 320 zl do tego v-ki komplet klaek i szczek bodajrze alivio jakies 100 zl bierzesz stara kasete i resztki lancucha od kumpli i robisz singla bo point ma poziome haki ... korbe mozesz kupic jakas uzywke alivio za jakies 60 zl w serwisie rowerowym powinna byc nawet taniej ... suport jakis za 40 stery i do tego mostek , kiera i gripy wyjdzie lekko ponad 2000 wychodzi jakies 2080 zl
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Mam podobny 'problem' - ramke, amorka, hample, kiere itd juz mam juz mam..
Jezdze bardzo ostre XC i chce zaczac troche skakac..
Mam pytanie: jakie piasty i obrecze? jaka przerzutka i kaseta? jaka korba i support?
Mam malo kasy i waze 58kg, wiec nie musi byc jakies podatne na przecfiazenia, ale zeby sie nie rozsypalo..
Jezdze bardzo ostre XC i chce zaczac troche skakac..
Mam pytanie: jakie piasty i obrecze? jaka przerzutka i kaseta? jaka korba i support?
Mam malo kasy i waze 58kg, wiec nie musi byc jakies podatne na przecfiazenia, ale zeby sie nie rozsypalo..
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
destroyer jump 370
santur ns 400
stery fsa pig 100
kiera ns 100
korba 3czesciowa za 150
hamulec z klamka cos uzywanego taniego na tyl 50zl
siodlo perva 100zl
pedaly jakies platformy za 30zl
sztyca ,lancuch,gripy,blat i jakas zebatka na singla ok150
kola mozna 24" albo 26" na singel tracku albo dm24 na przod a na tyl cos pod vka dm24 albo cos podobnego,z przodu jakas piasta za 50zl max tyl jakas za 100 to kolka razem jakos przod 150-200 tyl 200-250 nowe albo od jakiegos kumpla narazie jakies badziewie kupic aby jezdzic no i oponki jakies 150 dwie
i jakos w granicach 2tys sie miescisz dzieciak
santur ns 400
stery fsa pig 100
kiera ns 100
korba 3czesciowa za 150
hamulec z klamka cos uzywanego taniego na tyl 50zl
siodlo perva 100zl
pedaly jakies platformy za 30zl
sztyca ,lancuch,gripy,blat i jakas zebatka na singla ok150
kola mozna 24" albo 26" na singel tracku albo dm24 na przod a na tyl cos pod vka dm24 albo cos podobnego,z przodu jakas piasta za 50zl max tyl jakas za 100 to kolka razem jakos przod 150-200 tyl 200-250 nowe albo od jakiegos kumpla narazie jakies badziewie kupic aby jezdzic no i oponki jakies 150 dwie
i jakos w granicach 2tys sie miescisz dzieciak
ja juz nie chce nic mówic ale podobne topici juz były !!! trzeba uzywac opcji szukaj
a jak chcesz dobry rower za 2000 to obecnie jest w promocji Trek Bruiser i kosztuje 1900 tylko musisz poszukać dobrze. U nas takowy był w sklepie w przecenie bo dystrybutor ceny na zime obni.zył żeby pozbyc sie sprzętu
a jak chcesz dobry rower za 2000 to obecnie jest w promocji Trek Bruiser i kosztuje 1900 tylko musisz poszukać dobrze. U nas takowy był w sklepie w przecenie bo dystrybutor ceny na zime obni.zył żeby pozbyc sie sprzętu
gg 2566246
my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
-
- Kontakt: