Sezon tanich części
Sezon tanich części
witam mam pytanie czy istnieje jakiś okres co roku w którym części rowerowe są najtańsze?
ja z bardzo ograniczonym budżetem próbuje co jakiś czas ulepszać sprzęt i czekam na każde okazje ale jeśli jest jakiś czas że już taniej nie będzie to kiedy on wypada?
ja z bardzo ograniczonym budżetem próbuje co jakiś czas ulepszać sprzęt i czekam na każde okazje ale jeśli jest jakiś czas że już taniej nie będzie to kiedy on wypada?
A, faza składania bika
Czasem myślę, że przez te 2/3 lata składania bika (a i tak nie mam jakiegoś mega) mogłem sobie wytrenować bardzo dobrą kondycję a przez te 2/3 lata składać na rower i kupić już lepszą maszynkę. Co do mechaników to więcej kasy wydasz na linki i pancerze nić na średniego hydraulika, który będzie lepszy niż bb5 (sam miałem). Cały czas będziesz coś wymieniał, będzie Ci mało. Jak składasz rower to pamietaj jedno: lepiej kupić coś z wyższej półki niż coś, co posiedzi jeden sezon.
Od czego zawsze zacząć trzeba:D Powodzenia w nowej przygodzie.

Od czego zawsze zacząć trzeba:D Powodzenia w nowej przygodzie.
S:sztyca CB Joplin,shiver na części,manitou black,sherman 1,5"203mm skoku.
wojtasu nie musi bo w
Polsce też da bardzo dobre ceny( no dobra przesadziłem) kiedy są przeceny, szukaj po sklepach onternetowych w Polsce oraz na allegro, logiczne ze w zimę staramy sie ulepszyć sprzęt a ze sezon rowerowy to nie jest, są i promocje, wystarczy wziąść to na logikę
Polsce też da bardzo dobre ceny( no dobra przesadziłem) kiedy są przeceny, szukaj po sklepach onternetowych w Polsce oraz na allegro, logiczne ze w zimę staramy sie ulepszyć sprzęt a ze sezon rowerowy to nie jest, są i promocje, wystarczy wziąść to na logikę
Karpiel i Duncon to moje zycie
-
- Kontakt:
no już właśnie obczaiłem crc i są zajebiste hayesy el camino za 160 zł tyle że przesyłka to kolejne 45 zł i wychodzą ponad 2 stówy a to już za dużo więc może znalazłby sie ktoś do kupna paru rzeczy na spółe z crc bo za ponad 460 zł przesyłka gratis?
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=61000