Tani dobry motocykl 125
Tani dobry motocykl 125
Siema jeśli ktos ma lub wie coś na temat-dobrego taniego motorka.Bardzo podoba mi się honda CBR 125 albo NSR 125 (ale ta dużo pali ;/).
Albo yamaha virago 125(lub coś podobnego)
Doradzcie coś ;]
Albo yamaha virago 125(lub coś podobnego)
Doradzcie coś ;]
ale masz rozrzut ...
http://forum.motocyklistow.pl/
tu sobie poszukaj, jest troche tematów o 125'tkach
http://forum.motocyklistow.pl/
tu sobie poszukaj, jest troche tematów o 125'tkach
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mhm, generalnie, to co Twój post miał na celu? chciałeś "przycwaniakować", że latałeś "fortepianem"? śmiechu warte.agressor pisze:w ubiegłym roku we wrześniu miałem do dyspozycji yamahe R1 1000 z 2005r. I szczerze mogę polecić ten motor mimo że się go przestraszyłem albo sam siebie
generalnie, nie jestem fanem takich pseudo-maszyn, ale z dwojga złego, tj. wybierając między nsr i cbr, weź rs125

wszystko zależy od tego jaki masz budżet, jest też nowa apirlia rs125 i yamaha r125.
sporo osób chwali cagivę mito, nie wiem, nie jeździłem, dlatego mogę Ci polecić właśnie rs125 ;]
S: Deemax Ultimate, Fox 40 2011
-
- Kontakt:
W swoim życiu miałem 9 motocykli off road, 5 125 2t, 2 250 4t, 300 4t, 450T, uważam, że KTM robi najlepsze motocykle, później Kawasaki i na trzecim miejscu Yamaha. Jeśli mówicie, że kawasaki to syf to chociaż dajcie argumenty. Powiem tak z 125 najlepsze są KTM YAMAHA KAWASAKI swoje argumenty podważam tymi oto wykresami http://www.motocykl-online.pl/galery_po ... g_id=55000 . Honda jest najsłabsza z 125. W motocykle typu cross wymagają bardzo dużej opieki, wszystko trzeba wymieniać na czas, a zazwyczaj ludzie jak kupią cross'a to jeżdżą do końca aż się coś nie rozwali, później mówią, że to syf tam to dziadostwo. Kamil89 dlaczego w 2009 roku Kawasaki kxf uważano za jeden z najlepszych, wygrywał praktycznie wszystkie test. Jeszcze chciałem dodać, że suzuki z tego co pamiętam w modelu rmz używało silnik od kxf. Jeśli ktoś chce kupić używanego cross'a to niech się nie kieruje wyglądem tylko stanem silnika bo można kupić wypicowaną furę z zewnątrz ,a silnik to jest studnia bez dna.
-
- Kontakt:
ryszo, ale po co się tak bulwersujesz? napisał, że chce nsr/cbr, co zapewne oznacza, że nie szuka niczego do offroadu.
masz rację, ktm i kawasaki robi najlepsze crossy, sam także się o tym przekonałem, ale nie unoś się tak, bo nie mówimy tutaj o tym typie moto.
btw., cr500 2t to jest coś, co potrafi pokonać każdego
masz rację, ktm i kawasaki robi najlepsze crossy, sam także się o tym przekonałem, ale nie unoś się tak, bo nie mówimy tutaj o tym typie moto.
btw., cr500 2t to jest coś, co potrafi pokonać każdego

S: Deemax Ultimate, Fox 40 2011
Tak właśnierandy-rockstiff pisze:ryszo, ale po co się tak bulwersujesz? napisał, że chce nsr/cbr, co zapewne oznacza, że nie szuka niczego do offroadu.

budżet około 5k zł