RB nie sprzedaje ani nie rozdaje naklejek, koszulek, czapeczek i kurteczek...jedyna szansa na posiadanie firmowych ubrań to bycie ich zawodnikiem lub przyjacielem ( fotograf,operator ) z tego co wiem ...ze środka firmy
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Schodek niestety ma racje aczkolwiek, z tego co słyszałem na Redbull air.. można dostać nie oficjalne czapki ale potwierdzone przez redbulla czyli tak jakby podróba akceptowana przez nich.
Jeśli strona się nie włącza po prostu napisz do sprzedawcy ma naprawdę sporo modeli redbull, ma podobno również (rockstar/monster) choć tych dwóch ostatnich na zdjęciach nie widać...Z pewnością aukcja niebawem pojawi się znów na allegro.
Rumak14 chyba Cię załamie W okolicznym ciuchlandzie znajomy znalazł właśnie czapke RedBulla z płaskim daszkiem, spodnie levisa, dwie koszulki foxa i kupił to wszystko za 18 zł Btw. mieli dostawe z niemiec, na koszulkach i spodniach oryginalne metki tylko na czapce pisało made in china..
Schodek to się mylisz ebay to tylko pośrednicy oni na tym przycinają
jak ktoś dobrze poszuka to znajdzie serwis gdzie sprzedają to ludzie bezpośrednio z fabryki NewEry biorą
polecam użyć google.pl tam znajdziecie dużo taniej niż na ebay i możecie hurtem kupić taniej i posprzedawać ale w polsce się RB do was pewnie przyjebie za handel ich znakiem towarowym
Co to znaczy podroba Red bulla? Przeciez nie ma takiej firmy odziezowej jak Red Bull.
RB zleca jakies firmie wykonanie swojego loga na ich ciuchach I tyle. Sam moge sobic nadruk RB na chinskiej koszulce, albo nawet kupic koszulke tej samej firmy u ktorej RB zamawia i tez bedzie to taki sam original… Podrobka moze byc levis’ow, kurtki oakleya itp.
...opierałem swą wiedzę na rozmowie z przedstawicielami RB jacy przybyli na zawody w Warszawie. Może od tej pory coś się zmieniło i firma chce dodatkowo zarabiać na logosach...do niedawna jedynym sposobem posiadania fimrowych wdzianek był system - zawodnik/przyjaciel
..co teraz to nie wiem..ale od momentu jak wprowadzili cola bulla to już wszystko się może dziać...bardziej paskudnego mixa nie dało rady wykminić !!
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Schodek bo to nie oni sprzedają ;] a przecież nikt się nie przyzna do wycieków
czapy wychodzą z fabryki NewEry która szyje dla wielu znanych marek jak np. Fox i najwidoczniej ktoś ma dojścia i wywozi
tzn. są produkty sygnowane logo RB w sprzedaży oficjalnie np. buty Puma RedBull i inne tylko trzeba poszukać, ja ostatnio znalazłem nawet teamowe kurtki RedBull Racing po na prawde genialnie niskich cenach ;]