[FKTuner] - Sign DS 17" + Junior-T
-
- Kontakt:
Proponuje zostawić korby, bo złe to one nie są, napewno na nich troche pośmigasz. Jak chcesz zbić z wagi to zacznij od obręczy bo to są MEGA KLOCE na coś mtx 31 przód, 33 tył, a potem siodełko bo pewnie z 400g waży. W ten sposób jesteś prawie 800g do przodu, i napewno Ci się będzie lepiej jezdziło na lżejszych kołach.
Pomyśl
Pomyśl

znam tego juniora, mam nadzieje że się dobrze spisuje 
Ogólnie to jak już wspominano, zmienił bym mtx 39 na przodzie na 33 bo też wystarczy i wagowo prawie 200g różnicy (sam mam taki set), siodło też bo wielkie i ciężkie.
Mógłbyś zmierzyć szerokość tych minionów 2.7 na klockach?
Mieszczą Ci się w rowerze, bo maxxis tak zawyża numeracje (miałem kendę nevegal 2.5 to ledwo się w juniorze mieściła)

Ogólnie to jak już wspominano, zmienił bym mtx 39 na przodzie na 33 bo też wystarczy i wagowo prawie 200g różnicy (sam mam taki set), siodło też bo wielkie i ciężkie.
Mógłbyś zmierzyć szerokość tych minionów 2.7 na klockach?
Mieszczą Ci się w rowerze, bo maxxis tak zawyża numeracje (miałem kendę nevegal 2.5 to ledwo się w juniorze mieściła)
Rower Super.Tylko rama Brudzi...troszkę słabawa ..Kolego polecam poczytać to=http://cokupic.pl/opinie/KROSS-SIGNDS/0b8f8c555328969c
OPINIE O TEJ RAMIE ..
OPINIE O TEJ RAMIE ..
EXTREME
Rama i tak poleci na fula ale to jak przyjdzie dobra moneta
Poki co zalozylem napinacz prodigy. Nie ma nikt szerokiego rockringu truvativa?? Bo musialem dac podkladki;/

Opony mają 2,48 cala O.o
Ale wiecej do Juniora i tak bym nie wpakowal 
Mimo wszystko po sniegu jezdzi sie ciężko (przynajmniej po płaskim) ale to raczej wina tych MTXów. Oponki to 2ply jakby sie kto pytał

Opony mają 2,48 cala O.o

Mimo wszystko po sniegu jezdzi sie ciężko (przynajmniej po płaskim) ale to raczej wina tych MTXów. Oponki to 2ply jakby sie kto pytał

http://www.pinkbike.com/photo/4486510/