MOZO GROOVE Q
MOZO GROOVE Q
co sądzicie a tym amorku jeździł kotoś czy coś czy łapioe luzy itd, gdzie moge dostać i czy nie lepiej wziąść omege t4? a i nie piszcie tylko żebym uzbierał więcej bo niestety nie będe miał wiecej niż 3 bańki
Tego amora prawie nikt nie ma. Bynajmniej nikt z forum. Nie wiem czemu, ale duncon jakoś bardzo mało ich sprowadził. Miał dowieźć ich kolejną partię jakiś czas temu. Czy dowiózł, tym już sie nie interesowałem.
W sumie amor jak na swą cenę niekiepski, niezła budowa, tylko golenie górne mimo że w sumie stalowe, ale jednak tylko 28,6mm.
Moim zdaniem bierz, jeśłi tylko masz skąd, amor warty chociażby wypróbowania.
W sumie amor jak na swą cenę niekiepski, niezła budowa, tylko golenie górne mimo że w sumie stalowe, ale jednak tylko 28,6mm.
Moim zdaniem bierz, jeśłi tylko masz skąd, amor warty chociażby wypróbowania.
***** DunCon - info od firmy *****
Groove Q są u nas w sprzedaży. Kilka kolorów - czarne, białe, niebieskie, czerwone. Więcej info na www.mozosuspension.com.
Groove Q są u nas w sprzedaży. Kilka kolorów - czarne, białe, niebieskie, czerwone. Więcej info na www.mozosuspension.com.
trzymałem w łapie chyba najnizszy model tego mozo, moze nawet grove, i powiem jedno- ********* santury i rst!!!! moim zdaniem praca stoi na 2 miejscu , liczy sie najbardziej wytrzymałosc. Ten mozo miał przezajebistą korone, oraz podkowe.Raczej ciazko to połamac... Skok ok 8 cm, chyba spręzyna i elastomer w srodku. Kosztował chyba aż całe 270 zł:|
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=374157